Phasmophobia: Wat is Nieuw op PS VR2 & PS5 Pro – Alle Upgrades voor de Release

28 oktober 2024 om 19:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

We staan aan de vooravond van de komst van Phasmophobia op PS5 samen met de update voor PS VR2, waar het team van Kinetic Games over spreekt.

Phasmophobia: Wat is Nieuw op PS VR2 & PS5 Pro – Alle Upgrades voor de Release

 

Phasmophobia komt naar PS5: Nieuwe functies voor PS VR2 en Releasedatum

Voorafgaand aan de verwachte release voor console deelt het Kinetic Games-team op de PlayStation Blog de nieuwe functies die naar Phasmophobia komen. Met een grafische vernieuwing die PS VR2 volledig benut dankzij de nieuwe Foveated Rendering, wordt er een innovatieve balans gevonden tussen graphics en prestaties en worden 60FPS in 4K op de basis-PS5 bereikt.

Op PS VR2 biedt het spel 60Hz gereprojecteerd naar 120Hz met een resolutie van 2000 x 2040 per oog. Nieuw is ook een Gereedschapsriem om 3 voorwerpen tegelijk te dragen en Crossplay tussen PS5 en PS5 Pro. De lancering is op 29 oktober 2024, net op tijd voor Halloween!

Phasmophobia: Nieuwe Prijs Aangekondigd, Bespaar Vandaag met de Laagste Prijzen

Eindelijk wordt de populaire game Phasmophobia ook op consoles gelanceerd. Na een vertraging door een kantoorbrand in augustus 2023 heeft het team zich niet laten ontmoedigen, en sinds 2020 zijn er al meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht.

Met de lancering op consoles heeft het team besloten de prijzen voor PC te herzien. Met een basisprijs van 19,99 $/€ (16,75£). Deze prijsverhoging weerspiegelt het werk achter de game, hoewel het nog steeds in Vroege Toegang is. Bij Allkeyshop kunt u echter nog steeds besparen en Phasmophobia tegen een gereduceerde prijs krijgen.

 

ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet..

Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN