Gratis Halloween House DLC 2024 voor PowerWash Simulator – Beschikbaar op alle platforms

27 oktober 2024 om 14:27 in Gaming-nieuws, Gratis met Geen reacties

Geniet van de nieuwste DLC van PowerWash Simulator met Halloween-content. Maak enge scènes schoon en geniet van feestelijke content in deze seizoensupdate. Nu beschikbaar op alle platformen!


Speel PowerWash Simulator gratis


PowerWash Simulator is een ontspannend, casual schoonmaakspel van FuturLab waarmee spelers krachtige hogedrukreinigers kunnen gebruiken om vuile klussen te klaren in het fictieve stadje Muckingham. Spelers kunnen de Carrière-modus ingaan, een schoonmaakbedrijf opbouwen en upgrades ontgrendelen terwijl ze terrassen, parken, voertuigen en meer schoonmaken. Er is ook de Uitdaging-modus, die taken op tijd en uitdagingen voor waterbesparing biedt om snelheid en nauwkeurigheid te testen.

Met regelmatige seizoensgebonden DLC’s houdt PowerWash Simulator het spannend door inhoud met thema toe te voegen. En nu is de nieuwste DLC gelanceerd, precies op tijd voor het griezelige seizoen.

PowerWash Simulator Gratis Seizoens-DLC voor Halloween

De Halloween House DLC 2024 van PowerWash Simulator is hier, met een griezelige schoonmaakervaring op alle platformen, gratis! Deze seizoensupdate bevat een Halloween-geïnspireerde klus waarin je de taak hebt om vuil en slijm aan te pakken in een spookachtig huis vol met angstaanjagende grafstenen, enge pompoenen en veel spookachtige verrassingen in het vuil.

Deze gratis Halloween DLC draait niet alleen om de schrikfactor, maar voorziet spelers ook van uitrusting met een Halloween-thema, waaronder een nieuwe hogedrukreiniger, pak en handschoenen.

Er is geen einddatum opgegeven, maar aangezien de vorige seizoensgebonden DLC na verloop van tijd werd verwijderd, speel het nu voordat je het mist. Hoe dan ook, het is een geweldig spel om te spelen en een zeer passende sfeer voor het seizoen. Hier zijn snelle links voor deze PowerWash Simulator Gratis Halloween House DLC 2024:




In de stemming voor meer griezeligheid? Bekijk dan de beste Halloween-spellen die je dit seizoen kunt spelen of kijk eens naar de Halloween-uitverkoop die nu loopt tot 1 november. Veel plezier met trick-or-treaten!

Waar kan ik de goedkoopste PowerWash Simulator gamekeys kopen na de gratis periode?

CdkeyNL kan je helpen enorme besparingen te scoren wanneer je videospellen zoals PowerWash Simulator koopt door simpelweg onze prijsvergelijkingstool te gebruiken. Hiermee vind je in real-time de laagste prijs voor videospellen!

Ontdek de PowerWash Simulator Ervaring Nu – Vergelijk CD Key Prijzen op CdkeyNL.

Om je besparingen nog verder te verhogen, pas je de exclusieve CdkeyNL kortingscodes toe bij geselecteerde verkopers die je ook in de tool ziet. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben alles gedekt!

Veilig goedkope gamekeys kopen is ons belangrijkste doel, dus zie je niet alleen de laagste gamekey prijzen, maar krijg je ook inzicht in prijsverloop, winkelbeoordelingen, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor PayPal en creditcard.

CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN