PlayStation Plus-abonnees krijgen een bonusvoordeel voor Monster Hunter Wilds

25 oktober 2024 om 18:03 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Doe mee aan de open bèta van Monster Hunter Wilds met vroege toegang voor PS Plus-leden. Pas personages aan, probeer crossplay en verdien bonusbeloningen vóór de lancering!


Monster Hunter Wilds Playstation Plus


Bereid je wapens voor en verzamel je team, want Monster Hunter Wilds staat op het punt om de jachtervaring te herdefiniëren. Als de nieuwste toevoeging aan de legendarische Monster Hunter-franchise neemt Wilds spelers mee op een epische reis door onbekende gebieden vol nieuwe monsters, dynamische ecosystemen en adembenemende open-wereldomgevingen.

Met de nadruk op coöperatieve gameplay legt Monster Hunter Wilds de focus op teamwork en strategie, waarbij jagers hun uitrusting kunnen aanpassen, nieuwe vaardigheden kunnen beheersen en kolossale wezens kunnen verslaan op manieren die nog nooit eerder zijn vertoond.

Hoewel de game gepland staat voor een release in februari 2025, kunnen gamers deze binnenkort al spelen met de aanstaande open bèta die volgende week plaatsvindt. En voor PlayStation Plus-abonnees zelfs nog eerder.

Monster Hunter Wilds Playstation Plus Bonus

De open bèta van Monster Hunter Wilds begint officieel op 31 oktober 8PM PT / 1 november 5AM CET voor PC via Steam, Playstation 5 en Xbox Series X|S. De bèta duurt tot het einde van het weekend, 3 november 6:59PM / 4 november 3:59AM CET.

Maar voor PS5-spelers met een actief Playstation Plus-abonnement is er drie dagen eerder toegang beschikbaar. Deze vroege toegang eindigt een dag voordat de open bèta begint. Dit bonusvoordeel is beschikbaar voor alle PS Plus-leden, ongeacht het niveau, en voegt zich bij de gratis games van deze maand om alle abonnees tevreden te stellen.



Wat zit er in de Monster Hunter Wilds Open Beta?

De open bèta van Monster Hunter Wilds biedt spelers een voorproefje van de aankomende game met drie belangrijke onderdelen. Ten eerste biedt het een volledige karaktercreatie-suite waarmee spelers hun personage en Palico kunnen aanpassen. Het beste deel? Je kunt je creaties rechtstreeks overzetten naar de definitieve versie van de game bij de release in februari, wat je later tijd bespaart.

De bèta bevat ook een verhaallijnproef waarin je de openingsscène kunt ervaren, compleet met introductielessen en je eerste jacht. Het is een geweldige manier om je voor te bereiden voordat de volledige versie uitkomt.

Het belangrijkste hoogtepunt is echter de Doshaguma-jacht, waarbij spelers de alpha van de groep moeten neerhalen. Je kunt anderen uitnodigen om mee te jagen via online multiplayer en met ondersteuning voor crossplay in de bèta is het eenvoudig om teamgenoten te vinden op verschillende platforms.

Hoewel er geen voortgang buiten karaktercreatie wordt overgedragen naar de volledige game, levert deelname aan de bèta je een schattige Palico-hanger en een basispakket met items als bonus op.



Waar kan ik de Monster Hunter Wilds game key voor de laagste prijs kopen?

CdkeyNL kan je helpen enorme besparingen te realiseren bij het kopen van videogames zoals Monster Hunter Wilds, simpelweg door gebruik te maken van onze prijsvergelijkingstool. Het helpt je in realtime de laagste prijs van videogames te vinden!

Om je besparingen nog verder te verhogen, pas je de exclusieve CdkeyNL-kortingscodes toe bij geselecteerde verkopers, die je ook in de tool kunt vinden. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben alles gedekt!


Koop PlayStation Plus Goedkoper

Als je geen PlayStation Plus-abonnement hebt vanwege de vrij hoge prijs, laat CdkeyNL je dan helpen met een oplossing.

Omdat het ons doel is om gamers de beste deal te geven, tonen we niet alleen de beste prijs voor game keys, maar ook de goedkoopste prijs voor gaming abonnementen. Ontdek de vele opties die we hebben verzameld voor het type PlayStation-abonnement waarin je geïnteresseerd bent door hieronder te klikken.



CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN