Stream Black Ops 6 en nog 2 Call of Duty-games vandaag via Xbox Cloud Gaming

25 oktober 2024 om 15:13 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Drie Call of Duty-spellen zijn niet beschikbaar om te streamen op Xbox Cloud Gaming. Ontdek hoe en andere Xbox Cloud Gaming-updates met CdkeyNL!


Call of Duty Xbox Cloud Streaming


Xbox Cloud Gaming revolutioneert de manier waarop we games spelen door console-kwaliteit direct naar je apparaten via de cloud te brengen. Niet langer beperkt door hardware, kunnen spelers een uitgebreide bibliotheek van Xbox-spellen streamen op smartphones, tablets en pc’s zonder de noodzaak van een fysieke console.

Deze service, die momenteel in bèta is, maakt voorlopig deel uit van het Xbox Game Pass Ultimate-abonnement.

Call of Duty-spellen op Xbox Cloud Gaming

Goed nieuws voor Call of Duty-fans! Microsoft heeft Call of Duty Black Ops 6, Call of Duty Modern Warfare III en Call of Duty Warzone beschikbaar gesteld op Xbox Cloud Gaming, vanaf vandaag, 25 oktober om 10.00 uur PT / 18.00 uur BST / 19.00 uur CET. Dit is een historisch moment voor de franchise, omdat Black Ops 6 de eerste Call of Duty-game is die vanaf de lancering speelbaar is op xCloud, na de overname van Activision Blizzard door Microsoft.

Met dit nieuws zijn deze drie COD-spellen toegankelijk voor Xbox Game Pass Ultimate-abonnees op meerdere apparaten, waaronder console, pc, mobiel, Meta Quest-headset, Amazon Fire TV en Samsung-tv’s. Naar verwachting zal de lijst met apparaten in de toekomst groeien.


Call of Duty Cloud Streaming


Ook wordt verwacht dat het aantal speelbare spellen op xCloud zal toenemen. Microsoft is namelijk van plan om gamers hun eigen spellen te laten streamen en niet alleen de bestaande Game Pass-bibliotheek. Deze update zou ergens in november worden uitgerold, beginnend met Xbox Insiders en uiteindelijk beschikbaar voor de hele gemeenschap.

Waar kan ik Call of Duty-spelsleutels kopen tegen de laagste prijs?

CdkeyNL kan je helpen om enorme besparingen te behalen bij de aankoop van videogames door simpelweg onze prijsvergelijkingstool te gebruiken. Hiermee vind je de goedkoopste prijzen voor videogames in realtime!

Om nog meer te besparen, gebruik je de exclusieve CdkeyNL-kortingscodes bij geselecteerde verkopers, die je ook in de tool vindt. Maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben alles gedekt!

Ons belangrijkste doel is het veilig kopen van goedkope spelsleutels. Zo zie je niet alleen de laagste prijzen, maar krijg je ook inzicht in prijsgeschiedenis, winkelbeoordelingen, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.



Of, waarom probeer je Game Pass niet en speel deze spellen gratis!



CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN