Top 3 WTF-momenten in gaming #4

24 oktober 2024 om 17:35 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Nu is het tijd om te ontspannen en even een pauze te nemen van de dagelijkse stress met de top 3 WTF-momenten uit de gamewereld. Gepresenteerd door CDKeyNL, jouw bron voor alles wat met gaming te maken heeft. Hier vind je de beste gameaanbiedingen tegen lagere prijzen dankzij onze prijsvergelijkingstool. Daarnaast ontvang je elke dag het laatste gamenieuws.

Top 3 WTF-momenten in gaming

Deze week was behoorlijk druk in de gamewereld. Sommige gebeurtenissen waren grappig en spannend, terwijl andere misschien een beetje zorgwekkend waren. Laten we nu eens nader kijken naar de top 3 WTF-momenten uit de gamewereld:

#3: De legendarische Leeroy Jenkins clip

Op de derde plaats van vandaag hebben we een clip die al 10 jaar oud is. Dit roept de vraag op hoe het in de top 3 van deze week terecht is gekomen. Het antwoord is simpel. World of Warcraft viert 20 jaar World of Warcraft, en om deze gelegenheid te markeren, worden veel clips uit de community weer naar boven gehaald en gevierd. Een van hen is de legendarische Leeroy Jenkins clip. In deze clip is een guild bezig hun strategie voor een kerker te plannen. Maar een lid is te ongeduldig en stormt vooruit, zijn naam schreeuwend als strijdkreet.

#2 Is dit hoe onze toekomst eruit gaat zien???

Een recente video die online circuleert laat zien hoe de Apple Vision Pro continu je persoonlijke ruimte kan aanpassen. De Apple Vision Pro is uitgerust met veel camera’s en kan de kamer scannen. Dit betekent dat je met apps zoals “Beautiful Things” al nieuwe objecten in je kamer kunt projecteren. In de toekomst, gecombineerd met nieuwe AI-functies, zou het zelfs mogelijk kunnen zijn om de volledige uitstraling van je ruimte met een druk op de knop te veranderen, zoals in de video wordt getoond. Een voordeel zou kunnen zijn dat je kamer er altijd opgeruimd uitziet, of dat je zelfs je eigen horrorervaring in huis kunt beleven.

#1 Fallout London viert een miljoen downloads op GOG

Fallout London is een mod voor de GOTY-editie van Fallout 4. Deze mod brengt de speler naar Londen en introduceert een geheel nieuwe stad met nieuwe missies, vijanden, personages en nog veel meer. Het biedt ongeveer 50 uur aan gameplay. Het beste is dat deze mod volledig gratis beschikbaar is op GOG of je kunt het handmatig downloaden van Nexus Mods voor Steam.

CDKeyNL heeft de beste beschikbare aanbiedingen voor jou

Download de gratis browserextensie van CDKeyNL – BESPAAR GELD

Om altijd op de hoogte te blijven van het laatste gamenieuws, trailers en de beste aanbiedingen, zorg ervoor dat je onze pagina bij je favorieten opslaat.
Je kunt alle beste en goedkoopste online aanbiedingen vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze shoppagina’s.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van CDKeyNL, abonneer je op ons profiel op Google News.

Lees dit bericht in :


Door Kilian Kilian


Meer gerelateerde artikelen