Nintendo’s Mysterieuze Playtest Onthuld Als Een Nieuw MMO door Lekken

24 oktober 2024 om 18:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

De Mysterieuze Playtest van Nintendo vindt momenteel plaats. Ondanks de geheimhoudingsovereenkomst hebben sommige gebruikers al informatie gedeeld.

Nintendo Playtest Onthuld Als Een Nieuw MMO

 

Nintendo Switch Online Playtest Programma – Een Nieuw MMO Volgens Leaks

Zoals we een paar weken geleden al vermeldden, organiseert Nintendo momenteel het Nintendo Switch Online Playtest Programma. Een Playtest waarbij 10.000 gebruikers werden geselecteerd om een nieuwe functie van de Nintendo Switch te testen. De playtest begon op 24 oktober en eindigt op 6 november 2024.

Ondanks dat het programma beschermd was door een Geheimhoudingsovereenkomst, hebben sommige gebruikers al informatie gedeeld. De eerste was Ethan_ThisGuy op Twitter (X), die enkele afbeeldingen deelde. Deze toonden een MMO die zich richtte op het creëren van een Planeet, waarbij samen wordt gewerkt met andere spelers.

TITLE

Het Nieuwe MMO van Nintendo: Alles Wat We Weten

Met de toestemming voor de lekken hebben veel gebruikers al tal van details gedeeld over het Nintendo Switch Online Playtest Programma. Dit nieuwe Nintendo MMO is een coöperatieve ervaring met andere spelers. Dit is wat we weten:

  • Hoofddoel: In het spel moeten we een planeet ontwikkelen met behulp van de middelen en creaties van spelers.
  • Beacons: Essentiële hulpmiddelen om verduisterde gebieden te reinigen en creaties te plaatsen. Elke Beacon is persoonlijk en kan alleen worden aangepast door de speler die hem heeft geplaatst.
  • Dev Core: Een soort hub waar spelers elkaar kunnen ontmoeten, niveaus kunnen stijgen, items kunnen verwerven en communiceren met anderen.
  • Dev Points en Connex Points: Dev Points worden ontgrendeld naarmate de planeet zich ontwikkelt, waardoor toegang tot nieuwe items wordt verleend. Connex Points worden toegewezen door interactie met andere spelers en bieden toegang tot gemeenschapsobjecten.

Met Door Gebruikers Genereerde Inhoud stelt de nieuwe Nintendo MMO spelers in staat om hun creativiteit de vrije loop te laten, met respect voor anderen. Het lijkt erop dat Nintendo een gezinsvriendelijke MMO wil aanbieden, met een creatieve kant, vergelijkbaar met Roblox en Minecraft. Een soort spirituele opvolger van Miiverse op Switch.

 

ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet..

Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN