Streets of Rogue 2 Releasedatum Update en Demo Details – Speel Nu!

23 oktober 2024 om 08:21 in Gaming-nieuws met Geen reacties

De releasedatum van Streets of Rogue 2 is uitgesteld zonder dat er een nieuwe datum is aangekondigd. Maar de demo is uit met spannende inhoud. Lees verder voor alle details.


Releasedatum Streets of Rogue 2


Het langverwachte vervolg op de geliefde roguelike, Streets of Rogue, is eindelijk hier. Streets of Rogue 2 biedt spelers een enorme, procedureel gegenereerde open wereld vol met eindeloze mogelijkheden voor verkenning en avontuur.

Van het aanpassen van je personage tot het verkennen van diverse biomen en het deelnemen aan dynamische gevechten, Streets of Rogue 2 biedt een frisse en opwindende kijk op het roguelike-genre. Met de nadruk op vrijheid voor de speler en herspeelbaarheid, zal dit spel zeker zowel de fans van het origineel als nieuwkomers boeien.



Wanneer is de releasedatum van Streets of Rogue 2?

Streets of Rogue was zo’n succes dat een vervolg nodig was. En Matt Dabrowski beantwoordde de oproep en maakte er een. Nou ja, is er een aan het maken.

Streets of Rogue 2 was oorspronkelijk gepland voor een release op 14 augustus, wat toen werd verschoven naar 22 oktober. Maar een week voor de geplande lancering kondigde Matt aan dat het verder zou worden uitgesteld en dat er nog geen nieuwe datum werd vastgesteld. Omdat de datum al twee keer is verschoven, is het logisch om pas een datum te geven wanneer het spel meer klaar is.

Als het enige troost biedt, kun je het spel nu al spelen, alleen niet helemaal.

Speel Streets of Rogue 2 nu met demo?

Aanvankelijk was er een open playtest gepland voor het spel. Maar na enig overleg besloot Matt het in plaats daarvan als een demo uit te brengen. Hoe dan ook, fans kunnen het spel spelen (ten minste een voorproefje) en Matt kan waardevolle feedback krijgen voor de Early Access-release op Steam.

De demo van Streets of Rogue 2 bevat een klein deel van het spel, waarvan de inhoud mogelijk nog niet is opgenomen in de EA-versie of de volledige release. Het speelt zich af op een eiland ver weg van de hoofdlocatie waar het spel zich daadwerkelijk afspeelt. Dus op een bepaalde manier is dit extra speelbare inhoud.

Hoewel sommige demo’s je alleen de spelwereld laten verkennen, heeft deze demo eigenlijk een missie. En dat is uiteindelijk de burgemeester verslaan. Maar natuurlijk is het niet lineair, dus je kunt ook andere doelen nastreven.

Om het spel nog spannender te maken (en meer uren te bieden), heb je toegang tot enkele personageklassen. Dit omvat de Chef, Soldaat en Agent. Op deze manier heb je meerdere invalshoeken en perspectieven om het spel aan te pakken. Bovendien wordt de wereld willekeurig gegenereerd, wat elke speelsessie nog spannender maakt.


Demo Streets of Rogue 2


Hoewel de demo al klinkt als een klein volwaardig spel, zal het nog verdere updates krijgen voordat de EA-release uitkomt. Dit omvat controllerondersteuning, mutators en lokale co-op-ondersteuning. Wat betreft online multiplayer, dat zit niet in de plannen voor de demo.

Waar kan ik Streets of Rogue 2-gamekeys kopen tegen de laagste prijs?

CdkeyNL kan je helpen enorme besparingen te realiseren bij het kopen van videogames, simpelweg door onze prijsvergelijkingstool te gebruiken. Het helpt je om de goedkoopste prijs voor videogames in real-time te vinden!

Ontdek de Streets of Rogue 2-ervaring nu – Vergelijk CD-key prijzen op CdkeyNL.

En om je besparingen nog verder te vergroten, pas je de exclusieve CdkeyNL-kortingscodes toe bij geselecteerde verkopers, die je ook in de tool kunt zien. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben dat allemaal gedekt!

Ons hoofddoel is het veilig kopen van goedkope gamekeys, dus je zult niet alleen de laagste gamekey-prijzen zien, maar ook inzichten krijgen in de prijsgeschiedenis, winkelbeoordelingen, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.

CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN