Griezelige Kortingen: Halloween Sales met Tot 80% Korting – Tot 1 november!

22 oktober 2024 om 07:06 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Halloween staat voor de deur, en je kunt overal al enge dingen zien. Hetzelfde geldt voor Epic Games. Tijdens de Halloween-promotie van Epic Games kun je tot 80% korting krijgen op horrorgames. Hier ontdek je alles over de beste aanbiedingen en hoe je nog meer kunt besparen.

Epic Games Halloween Sale 2024

Halloween-promotie van Epic Games

De Halloween-promotie van Epic Games is momenteel aan de gang. Het begon een paar dagen geleden, op 18 oktober, en zal doorgaan tot het einde van oktober, tot 1 november. Tijdens deze promotie kun je tot 80% besparen op een selectie van games bij Epic Games. Voornamelijk horrorgames, maar er zijn ook enkele niet-horrorgames. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij Epic Games. Maar voordat je iets koopt, vergeet niet om de prijzen te vergelijken met CDKeyNL, want op die manier kun je vaak nog meer besparen.

Alan Wake Franchise

Een van de horrorfranchises waarop je kunt besparen tijdens de Halloween-promotie van Epic Games is Alan Wake. De Alan Wake-franchise bestaat uit twee spellen: Alan Wake en Alan Wake 2. Er is ook een remake van het eerste spel. Je speelt als Alan Wake, een succesvolle schrijver. In het eerste spel reist Alan met zijn vrouw Alice naar het stadje Bright Falls. Maar plotseling verdwijnt zijn vrouw.

Epic Games Halloween Sale 2024

Vanaf dat moment zit Alan vast in een schijnbaar eindeloze nachtmerrie. Zijn vrouw is weg, maar dat is niet het enige vreemde. Hij vindt manuscripten die hij zelf heeft geschreven, maar waar hij zich niets van herinnert. En de gebeurtenissen die in deze manuscripten worden beschreven, beginnen werkelijkheid te worden. Alan moet nu donkere en angstaanjagende krachten in Bright Falls het hoofd bieden.

Je speelt in derde persoon, waarbij je een zaklamp gebruikt om je vijanden te zien. De vijanden worden verzwakt door het licht en kunnen alleen op deze manier worden verslagen. Daarom is duisternis een centraal thema in het spel en ook je grootste vijand, omdat daar de monsters zich verbergen. De batterij van je zaklamp gaat echter niet eeuwig mee, dus je moet energie besparen.

Epic Games Halloween Sale 2024

Het vervolg, Alan Wake 2, gaat verder waar het eerste spel stopte. Dus als je van het eerste deel hebt genoten en wilt weten hoe het verhaal verder gaat, moet je zeker het tweede deel proberen.

De geremasterde versie van Alan Wake 1 is momenteel beschikbaar bij Epic Games voor €7,49, een korting van 75% ten opzichte van de oorspronkelijke prijs van €29,99. Het vervolg Alan Wake 2 is ook 50% afgeprijsd en kost nu €24,99.

Dying Light Franchise

Vervolgens wil ik je graag kennis laten maken met de Dying Light-franchise. Er zijn twee Dying Light-spellen. Het eerste spel werd uitgebracht in 2015 en het vervolg, Dying Light 2 Stay Human, kwam uit in 2022. Dit zijn open-wereld zombie-horrorspellen die je zelfs in co-op modus met maximaal vier spelers kunt spelen.

Epic Games Halloween Sale 2024

Het eerste spel speelt zich af in de stad Harran, die is geïnfecteerd met een mysterieuze zombievirus. Je speelt als Kyle Crane, een undercoveragent die naar de quarantainezone van Harran wordt gestuurd om een mogelijk medicijn te vinden bij een gevaarlijke factie. Deze missie verandert al snel in een strijd om te overleven wanneer je gevangen raakt tussen verschillende facties en probeert de waarheid achter de uitbraak te achterhalen.

De gameplay richt zich sterk op verkenning en parkourelementen. Je kunt van dak naar dak springen en op sommige plaatsen klimmen om de zombies te ontwijken of een beter standpunt te krijgen om ze te bevechten. De Dying Light-spellen bieden verschillende wapens, zoals knuppels voor melee-gevechten, maar ook pistolen, geweren en granaten. Al je wapens kunnen echter na verloop van tijd kapotgaan, wat betekent dat je je voortdurend moet aanpassen.

Epic Games Halloween Sale 2024

Het spel heeft ook een dag- en nachtcyclus, wat erg relevant is voor de gameplay. De zombies zijn overdag relatief traag en zwak, maar ’s nachts veranderen ze in gevaarlijke moordenaars die vaak in grote groepen aanvallen. Er zijn verschillende soorten zombies, wat zorgt voor veel variatie en voorkomt dat het spel na verloop van tijd saai wordt.

Dying Light 2 Stay Human is het vervolg en speelt zich 20 jaar na het eerste spel af. Het verhaal draait om Aiden Caldwell, die op zoek is naar zijn verdwenen zus. Dit spel biedt veel verbeteringen in de mechanica, vooral op het gebied van parkour. Er zijn ook veel keuzes die de wereld om je heen beïnvloeden.

Dying Light 2 is momenteel beschikbaar met 60% korting tijdens de Halloween-promotie van Epic Games, en kost nu slechts €23,99 in plaats van €59,99. Helaas is Dying Light 1 momenteel niet beschikbaar op Epic Games, maar je kunt het voor de beste prijs vinden op CDKeyNL.

Bespaar ook op andere platforms

Misschien heb je geen pc en wil je Alan Wake of Dying Light op een andere console spelen? Geen probleem! CDKeyNL laat je de beste prijzen voor alle platforms zien.

CDKeyNL heeft de beste beschikbare aanbiedingen voor je

Download de gratis CDKeyNL browserextensie – BESPAAR GELD

Om op de hoogte te blijven van het laatste videogamenieuws, trailers en de beste aanbiedingen, voeg ons toe aan je favorieten.
Je vindt alle beste online aanbiedingen voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDKeyNL te missen, abonneer je op onze pagina op Google News.

Lees dit bericht in :


Door Kilian Kilian


Meer gerelateerde artikelen