Sims 4 Halloween Sale bij EA: Grote Kortingen vs. CDkeynl Prijs Tracker

19 oktober 2024 om 13:35 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Sims 4 Halloween Sale bij EA: Grote Kortingen vs. CDkeynl Prijs Tracker


Ontvang Grote Kortingen op Sims 4 Packs met EA’s Halloween Sale en CDkeynl


Pak grote kortingen op The SIMS 4 DLCs tijdens de Halloween Sale van EA! Met 500.000 actieve spelers per week is dit het perfecte moment om je collectie uit te breiden. Vergelijk The Sims 4 prijzen op CDkeynl om nog betere deals te vinden op uitbreiding-, spullen- en gameplaypakketten.

De sale bevat onder andere de Halloween Bundle voor 29,99€ (40% korting), de Weerwolven Game Pack voor 11,99€ van 19,99€ (40% korting), het Get Dating Bundle nu voor 37,49€ van 49,99€ (25% korting), en nog veel meer. Je kunt de volledige lijst van kortingen bekijken op de EA’s The SIMS 4 Add-Ons sale pagina.

Mis deze deals niet terwijl ze nog beschikbaar zijn! Gebruik de prijs tracker van CDkeynl om ervoor te zorgen dat je de laagste prijs krijgt voor je Sims 4 packs.


Ontvang de Laagste Prijs voor The SIMS 4 Add-ons Nu!

Op zoek naar een betere deal voor deze game? Klik op de laagste prijs om ze voor minder te kopen. Mis het niet – koop deze game vandaag nog voor minder!


KOOP GOEDKOPERE CD-KEYS BIJ CDKEYNL

Download de Allkeyshop Browser Extensie Gratis – BESPAAR GELD

Voor het laatste nieuws over games, trailers en de beste deals, voeg ons toe aan je favorieten.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde verkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeynl te missen, abonneer je op Google News.

Door Merc Merc

Lees dit bericht in :

MEER RELEVANTE ARTIKELEN