Subnautica 2: Bekijk de Eerste Teaser en Ontdek de Releasedatum van de Vroege Toegang

19 oktober 2024 om 13:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Op 17 oktober 2024 werd Subnautica 2 onthuld tijdens de Xbox Partner Showcase. Het nieuwe deel van de survival-serie met een aquatisch thema komt in 2025 uit.

De_onthulling_van_Subnautica_2

Subnautica 2 onthuld: De teaser van de aankomende Open Water Survival en releasedatum

Tot grote verrassing werd Subnautica 2 eindelijk aangekondigd, het derde deel van de serie. Een nieuw hoofdstuk in de populaire “open-water”-game reeks, die ons onderdompelt in een open wereld vol oceanen. Het team kondigde dit aan met een teaser tijdens de Xbox Partner Showcase van 17 oktober 2024.

De korte teaser toont ons al enkele van de dingen die we kunnen verwachten in Subnautica 2. Van visuele verbeteringen, de terugkeer van de survival-kenmerken, maritieme gevaren en nieuwe toevoegingen. Het werd aangekondigd voor Xbox Series X/S en PC in 2025 als een Early Access-game. Ook werd bevestigd dat het spel beschikbaar zal zijn via Game Pass.

Subnautica 2: Wat we weten en wat we kunnen verwachten van het nieuwe deel

Subnautica 2 werd in april 2022 bevestigd in ontwikkeling te zijn, na de overname van Unknown Worlds Entertainment door Krafton in 2021. In 2023 werd ook bevestigd dat Subnautica 2 een coöperatieve modus zal introduceren voor maximaal 4 spelers. Uiteraard zal er een mix van crafting en survival zijn, en horrorelementen door de gevaren van de diepe zee. We weten nog niet zeker of het een nieuwe planeet zal zijn, of dat we terugkeren naar 4546B.

Het nieuwe deel zal draaien op Unreal Engine 5 en niet meer op Unity. Dit biedt een nog meer meeslepende visuele ervaring. De nieuwe systeemvereisten zijn echter veeleisender, vooral wat betreft de processor. Velen kijken uit naar meer nieuws over Subnautica 2, waarschijnlijk eind 2024, en hebben ondertussen de tijd om de eerdere delen opnieuw te spelen of in te halen.

 

ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet..

Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN