Forza Horizon 5: 90s Update Vooruitblik + Beste Aanbiedingen die je Niet Kunt Missen

18 oktober 2024 om 12:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

In Forza Horizon 5 brengt het team van Playground Games ons terug naar de jaren 90. Met een festivalplaylist in thema en onvergetelijke prijsauto’s.

 

Forza Horizon 5 – Nostalgie van de jaren 90 met de nieuwe update

Met de oktoberupdate van Forza Horizon 5 brengt het team van Playground Games ons terug naar de jaren 90. Dit met een aanzienlijke thematische update getiteld Back to the 90’s. Het introduceert een nieuwe festivalplaylist met thema-races en uitdagingen. Maar ook outfits, nieuwe achievements voor de modus Verstoppertje, en de 4 prijsauto’s die te verzilveren zijn.

In een korte trailer worden de 4 prijsauto’s getoond, alles met een VHS-stijl voor die retro uitstraling. Maar het gebruikt ook die typische sitcom-stijl van de jaren 90. Dit is een update die je niet wilt missen, die op 10 oktober 2024 is begonnen.

Forza Horizon 5 – Ontdek de Horizon Backstage en de prijsauto’s uit de jaren 90

 

Bovendien bevestigt het team de terugkeer van de Horizon Backstage, de exclusieve pas die je in staat stelt om de prijsauto’s van eerdere festivalplaylists vrij te spelen. Dit kost 1.000 Forzathon in de Forzathon-winkel of 40 PTS van de Festival Playlist Seasonal Reward. Je kunt er ook 2 krijgen. Met de prijs de meest gewaardeerde auto’s van de community, die vanaf november worden uitgedeeld.

Daarnaast kunnen we genieten van maar liefst 4 nieuwe auto’s die gratis te ontgrendelen zijn tijdens Back to the 90’s, door seizoensgebonden thematische uitdagingen te voltooien en minimaal 20PTS per week te verdienen. Iconische auto’s die we wekelijks kunnen verzilveren, namelijk:

  • Toyota Soarer 2.5 GT-T (1996) – 10-17 oktober “Zomer”
  • Mitsubishi FTO GP Version R (1997) – 17-24 oktober “Herfst”
  • Aston Martin Lagonda (1990) – 24-31 oktober “Winter”
  • Subaru SVX (1998) – 31 oktober – 7 november “Lente”

Forza_Horizon_5_Festival_Playlist_Auto_da_sbloccare

Forza Horizon 5 – Ontdek wat je in november te wachten staat en bespaar nu

Een update die veel fans van Forza Horizon 5 blij zal maken, met de mogelijkheid om enkele van de meest iconische auto’s uit de jaren 90 te ontgrendelen, en eventuele verloren auto’s terug te krijgen dankzij de terugkeer van de Horizon Backstage. Met nieuwe backstage-auto’s die in november worden onthuld.

Met het team van Playground Games dat de ondersteuning voor Forza 5 voortzet, dat zich heeft bewezen als de beste Forza-game van de afgelopen jaren. Maar dat is nog niet alles, want het team belooft ons enkele verrassingen voor november met extra auto’s, verzamelobjecten en meer met de Horizon Track Day. Je kunt nu al besparen met de beste prijzen voor Forza Horizon 5, en ook Forza Horizon 4 voordat het op 15 december 2024 uit de winkels wordt verwijderd.

 

ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet..

Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN