Day of the Tentacle Remastered PS4 – Beste Prijs Deals & Key Vergelijkingen

18 oktober 2024 om 07:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Day of the Tentacle Remastered PS4 – Beste Prijs Deals & Key Vergelijkingen


Bespaar 75% op Day of the Tentacle Remastered PS4 met CDkeynl

Day of the Tentacle Remastered voor PS4 is nu verkrijgbaar met een enorme 75% korting. Deze aanbieding loopt af op 2 november 2024 om 00:59 MEZ. Mis deze deal met beperkte tijd niet!

Oorspronkelijk uitgebracht in 1993 door LucasArts, volgt deze eigenzinnige tijdreizende puzzelavontuur drie vrienden die proberen een kwaadaardige gemuteerde tentakel te stoppen die de wereld wil overnemen. De geremasterde editie bevat prachtige handgetekende graphics, een nieuwe soundtrack en verbeterde geluidseffecten, terwijl spelers kunnen schakelen tussen ‘Classic’ en ‘Remastered’ modi.

Om de beste prijs voor je gamekey te krijgen, gebruik je CDkeynl’s vergelijkingspagina’s. CDkeynl helpt je besparen door de laagste prijzen bij betrouwbare winkels te vergelijken. Pak je key vandaag nog en geniet van deze nostalgische klassieker voor een fractie van de kosten!


Ontvang Nu de Laagste Prijs voor Day of the Tentacle Remastered!

Op zoek naar een betere deal voor deze game? Klik gewoon op de laagste prijs om je game voor minder te krijgen. Mis het niet – koop deze game vandaag nog voor minder!


KOOP GOEDKOPERE CD-KEYS BIJ CDKEYNL

Download de Allkeyshop Browser Extensie Gratis – BESPAAR GELD

Voor het laatste nieuws over games, trailers en de beste deals, voeg ons toe aan je favorieten.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde verkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeynl te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Merc Merc

MEER RELEVANTE ARTIKELEN