Metro Exodus Gold Edition: Prijsvergelijking voor PS4 & PS5 Gamers

17 oktober 2024 om 14:32 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Metro Exodus Gold Edition: Prijsvergelijking voor PS4 & PS5 Gamers


Haal Metro Exodus Gold Edition voor PS4/PS5 met 85% Korting

Metro Exodus Gold Edition is nu verkrijgbaar met 85% korting—mis het niet! Deze aanbieding loopt af op 2 november 2024 om 00:59 MEZ. Ontsnap uit de ruïnes van Moskou en reis door post-apocalyptisch Rusland in een van de meest meeslepende first-person shooter ervaringen. Metro Exodus combineert intense gevechten, stealth en verkenning, en brengt een episch avontuur in een wereld vol gevaar en overlevingsuitdagingen.

Deze Gold Edition bevat de volledige game plus alle beschikbare DLC, wat nog meer content en gameplay biedt voor fans van actievolle avonturen.

Ontdek de laagste prijs voor Metro Exodus Gold Edition op CDkeynl. Gebruik onze prijsvergelijking om meer te besparen en geniet van deze spannende reis door post-apocalyptisch Rusland voor de beste deal!


Ontvang nu de Laagste Prijs voor Metro Exodus!

Op zoek naar een betere deal voor deze game? Klik gewoon op de laagste prijs om je game voor minder te krijgen. Mis het niet – koop deze game vandaag nog voor minder!


KOOP GOEDKOPERE CD-KEYS BIJ CDKEYNL

Download de Allkeyshop Browser Extensie Gratis – BESPAAR GELD

Voor het laatste nieuws over games, trailers en de beste deals, voeg ons toe aan je favorieten.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde verkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeynl te missen, abonneer je op Google News.

Door Merc Merc

Lees dit bericht in :

MEER RELEVANTE ARTIKELEN