Top 3 WTF-momenten in Gaming #3

16 oktober 2024 om 16:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Neem even een pauze en ontdek de top 3 WTF-momenten in gaming van afgelopen week, gepresenteerd door CDKeyNL, jouw bron voor alles wat met gaming te maken heeft. Vergelijk gamekey-deals en pak je volgende videogame met korting met onze krachtige prijsvergelijkingsmotor.

Top 3 WTF Moments in Gaming


We zijn weer een week vol bizarre en hilarische gamingmomenten verder, en we kijken naar onze favorieten. Doe met ons mee terwijl we de Top 3 WTF-momenten in gaming van afgelopen week bekijken:

#3: Xbox en Bethesda sponsoren BWT Alpine F1-team

F1 en gaming komen dit weekend samen terwijl het Formule 1-seizoen weer begint met de Grote Prijs van de Verenigde Staten in Austin, Texas. Xbox en Bethesda sponsoren het BWT Alpine F1-team, met Pierre Gasly en Esteban Ocon die pakken dragen en auto’s besturen geïnspireerd door de aankomende Indiana Jones en de Grote Cirkel. Dit hoort in een museum.

#2: John Helldiver nu canoniek

Het is gebeurd, Helldivers 2 is mainstream geworden nu John Helldiver canoniek is. Volgend de traditie van John Halo, John Warhammer, John Doom en John Skyrim, is John Helldiver een badass met attitude. In de laatste patch-notities staat onder Automatons en Hulk Bruiser: “Als je een probleem hebt, als niemand anders kan helpen, en als je ze kunt vinden, misschien kun je… John Helldiver inschrijven.” Geen twijfel dat hij graag een lekkere kop LIBER-TEA drinkt.

John Helldiver is Nu Canon

#1: Grand Theft Hamlet naar de bioscoop

Grand Theft Hamlet, een documentaire gemaakt in GTA Online, komt op 6 december in de bioscopen in het VK. Het verhaal volgt twee werkloze acteurs die het verhaal van Shakespeares Hamlet recreëren – ja, in GTA Online. Opgenomen tijdens de COVID-lockdown, is de film al vertoond in de VS op SXSW en zal deze maand worden getoond op het BFI London Film Festival. De rest van ons kan hem deze december zien wanneer hij in de bioscoop komt. We hebben een film opgenomen in GTA Online voordat GTA 6 uitkomt.

VERGELIJK GAMEKEY PRIJZEN EN BESPAAR MET CDKEYNL

Download de CDKeyNL Browser-extensie gratis – BESPAREN

Voor het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons aan je bladwijzers toevoegt.
Je vindt de beste en goedkoopste online deals voor CD-sleutels, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

Mis geen nieuws over CDKeyNL en abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN