Xbox Game Pass Golf 2 begint vandaag met South Park The Fractured But Whole

16 oktober 2024 om 15:10 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties

South Park The Fractured But Whole voegt zich vandaag bij Xbox Game Pass! Speel gratis en koop je Game Pass-abonnement voor de beste prijs bij CdkeyNL.

 

South

Xbox Game Pass levert deze maand een grote verrassing, want Golf 2 van de oktober 2024-line-up begint met South Park The Fractured But Whole, een kritisch geprezen RPG van Ubisoft.

Oorspronkelijk uitgebracht in 2017, biedt dit vervolg op South Park The Stick of Truth de perfecte combinatie van de kenmerkende grove humor van de show en boeiende, turn-based tactische gevechten. Fans van de serie zullen zich meteen thuis voelen terwijl ze hun eigen superheld-alter-ego creëren en zich onderdompelen in een wilde, hilarische avontuur in het kleine bergstadje.

Speel South Park The Fractured But Whole gratis met Game Pass

Als je een actief Game Pass-abonnement hebt, kun je vandaag beginnen met het gratis spelen van South Park The Fractured But Whole. Het is beschikbaar in alle niveaus, inclusief het nieuwste, Xbox Game Pass Standard.

De game markeert de start van de Golf 2 lijst deze maand, gevolgd door nog vier andere games die momenteel bevestigd zijn voor de rest van oktober. Tot nu toe zijn er al vijf games toegevoegd vóór South Park.



Naast Xbox Game Pass kunnen spelers met een actief Ubisoft+ of Playstation Plus Extra-abonnement ook gratis South Park The Fractured But Whole spelen.

De nieuwste game in de franchise, South Park The Snow Day, is momenteel niet beschikbaar op een abonnementsservice voor games. Maar je kunt de gamecode hier voor de beste prijs kopen. Bekijk hieronder de laatste beste aanbieding voor de game:

Waar kan ik de gamecode van South Park The Fractured But Whole kopen voor de goedkoopste prijs?

CdkeyNL kan je helpen enorme besparingen te behalen bij de aankoop van videogames zoals South Park The Fractured But Whole door simpelweg onze prijsvergelijkingstool te gebruiken. Het zal je helpen om de goedkoopste prijs van videogames in real-time te vinden!

Ontdek de ervaring van South Park The Fractured But Whole Nu – Vergelijk CD Key Prijzen op CdkeyNL.

En om je besparingen nog verder te vergroten, pas je de exclusieve CdkeyNL-kortingscodes toe bij geselecteerde verkopers die je ook in de tool zult zien. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben alles gedekt!

Veilig goedkope gamecodes kopen is ons belangrijkste doel, dus je ziet niet alleen de laagste prijzen voor gamecodes, maar je krijgt ook inzicht in de prijsgeschiedenis, winkelbeoordelingen, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.



Of waarom probeer je de Game Pass niet eens voor een maand om alle voordelen en voordelen ervan te ontdekken?



CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN