Xbox Game Pass november 2024: Schema van bevestigde titels

16 oktober 2024 om 10:09 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties

De nieuwe toevoegingen aan Xbox Game Pass november 2024 beginnen binnenkort. De lijst bevat de langverwachte titels Microsoft Flight Simulator 2024 en Stalker 2.

xbox

We zijn terug bij het normale programma! Xbox Game Pass maakte ons deze maand allemaal zenuwachtig omdat de aankondiging van golf 1 laat kwam en golf 2 (voor de langste tijd) alleen Call of Duty Black Ops 6 had bevestigd. Nu de definitieve lijst van oktober is onthuld, kunnen we ook een kijkje nemen in de line-up van volgende maand, die al 7 games op zijn naam heeft staan. En zoals het er nu uitziet, lijkt het ook op een vroeg kerstcadeau!

Xbox Game Pass November 2024 Toevoegingen

Xbox Game Pass november 2024 ziet er nu al veelbelovend uit – en we hebben nog niet eens de officiële aankondiging gehad. Tot nu toe zijn 7 titels bevestigd om aan de dienst toe te treden, waarvan de helft op de dag van lancering.

Het is moeilijk om te kiezen welke de boventoon voert, aangezien Stalker 2 en Microsoft Flight Simulator 2024 beide op de lijst staan. Deze twee zijn niet alleen voor volgende maand, maar voor het hele jaar zeer gewilde spellen. Hun toevoeging aan Game Pass in november is gewoon de kers op de taart.

Ook Goat Simulator Remastered wordt op de dag van lancering uitgebracht en biedt enkele nieuwe updates, verbeterde graphics, alle DLC’s en een extra bonus. Ook sci-fi fans komen aan hun trekken met de komst van 2 StarCraft-spellen: StarCraft Remastered en StarCraft 2. Deze twee spellen beginnen op 5 november. Ze zijn zelfs al verschenen in de rubriek ‘Binnenkort beschikbaar’ op Game Pass met de titels van oktober.

Ook voor november is het debuut van Genshin Impact op Xbox, dat op dag één wordt geïntegreerd in Game Pass. Het spel was voorheen exclusief beschikbaar op Playstation, pc en mobiel. Hoewel het spel geen Game Pass-abonnement vereist om toegang te krijgen tot de online multiplayer, aangezien het toch gratis te spelen is, krijgen spelers in-game bundels als ze een actief Ultimate-abonnement hebben.



Net als bij de integratie van Overwatch 2 zijn er voordelen. Maar in tegenstelling tot Overwatch 2, waar alle niveaus zijn inbegrepen, is de Xbox-bonus voor Genshin Impact alleen voorbehouden aan Ultimate-leden.

Xbox Game Pass November 2024 Lijst

Deze lijst wordt bijgewerkt zodra er meer titels worden aangekondigd, dus blijf op de hoogte!

  • StarCraft: Remastered – 5 november
  • StarCraft II: Campaign Collection – 5 november
  • Goat Simulator: Remastered – 7 november
  • Microsoft Flight Simulator 2024 – 19 november
  • Stalker 2: Heart of Chornobyl – 20 november
  • Genshin Impact – 20 november
  • Nine Sols – 26 november

Goedkope Xbox Game Pass Abonnement

Nog geen abonnement?

Laat CdkeyNL je helpen! Koop een goedkoop Xbox Game Pass-abonnement. Gebruik onze prijsvergelijkingstool om te weten waar je de goedkoopste Game Pass kunt vinden.



CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN