Rims Racing Ultimate Edition Deal: Xbox One/Xbox Series X|S Prijs Alert

16 oktober 2024 om 05:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Rims Racing Ultimate Edition Deal: Xbox One/Xbox Series X|S Prijs Alert


Ontvang een Enorme Prijsdaling op Rims Racing: Ultimate Edition voor Xbox


Koop Rims Racing: Ultimate Edition voor Xbox met een onverslaanbare korting, van 59,99€ voor slechts 5,46€. Deze speciale editie biedt alles, van The Bloody Beetroots Specials tot de European en Japanese Manufacturer packs, plus exclusieve helmen, aanpassingen en een Career Pro Starter Pack. Perfect voor motorliefhebbers, biedt Rims Racing een meeslepende simulatie met realistische mechanica en een breed scala aan gelicenseerde motoren van topmerken zoals Ducati en Yamaha.

Fijn-tune je rit, upgrade onderdelen en race op echte circuits en stedelijke routes. Er is geen einddatum opgegeven, dus pak het zolang het kan!

Vergelijk prijzen voor Rims Racing: Ultimate Edition via onze prijsvergelijkingspagina en race weg met de beste deal van vandaag!


Ontvang Nu de Laagste Prijs voor Rims Racing!

Op zoek naar een betere deal voor deze game? Klik gewoon op de laagste prijs om je game voor minder te krijgen. Mis het niet – koop deze game vandaag nog voor minder!


KOOP GOEDKOPERE CD-KEYS BIJ CDKEYNL

Download de Allkeyshop Browser Extensie Gratis – BESPAAR GELD

Voor het laatste nieuws over games, trailers en de beste deals, voeg ons toe aan je favorieten.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde verkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeynl te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Merc Merc

MEER RELEVANTE ARTIKELEN