Drie Call of Duty-spellen komen naar Xbox Cloud Gaming op 25 oktober

15 oktober 2024 om 15:07 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Call of Duty Black Ops 6 is niet de enige die op 25 oktober Xbox Cloud Gaming zal betreden. Hier zijn alle details over het streamen van 3 COD-titels.


Call of Duty Cloud Streaming


Een van de meest verwachte titels dit jaar is zonder twijfel Call of Duty Black Ops 6. Vanaf het moment dat het werd aangekondigd tot aan de twee open beta-weekenden, is het momentum voor dit spel exponentieel toegenomen. Vooral voor Game Pass-leden die op de eerste dag gratis toegang krijgen tot het spel.

En nu is het nog veel beter geworden voor Xbox Game Pass Ultimate-abonnees!

Stream Call of Duty-games op Xbox Cloud Gaming

Microsoft heeft onlangs bevestigd dat Call of Duty Black Ops 6 ook bij de lancering beschikbaar zal zijn op Xbox Cloud Gaming. Hoewel we weten dat het op de eerste dag uitkomt op Game Pass, was de ondersteuning voor cloudstreaming onzeker omdat de rechten voor Blizzard-streaming aan Ubisoft werden gegeven, in plaats van het op te nemen toen Microsoft het bedrijf overnam. Maar nu het definitief en bevestigd is, zijn Ultimate-abonnees dolenthousiast.

Maar dat is nog niet alles! Op 25 oktober worden Black Ops 6 vergezeld door Modern Warfare 3 en Warzone op Xbox Cloud. Deze twee titels, hoewel al gratis voor Game Pass-abonnees, waren voorheen niet toegankelijk via de cloudstreamingservices van het platform. Deze update zal op 25 oktober om 10.00 uur PDT / 13.00 uur EDT / 18.00 uur BST voor spelers worden uitgerold.



Xbox Cloud Gaming bevindt zich nog steeds in de bètafase. De enige manier om er toegang toe te krijgen, is met een actief Xbox Game Pass Ultimate-abonnement en een ondersteunde controller, die afzonderlijk wordt verkocht. Er is nog geen aankondiging gedaan of Xbox Cloud in de toekomst als een zelfstandige dienst beschikbaar zal zijn.

Waar kan ik Call of Duty-gamekeys tegen de laagste prijs kopen?

CdkeyNL kan je helpen enorme besparingen te realiseren wanneer je videogames koopt, gewoon door gebruik te maken van onze prijsvergelijkingstool. Het zal je helpen de goedkoopste prijs van videogames in realtime te vinden!

Om je besparingen nog verder te verhogen, kun je ook de exclusieve CdkeyNL-kortingscodes toepassen bij geselecteerde handelaren die je ook in de tool ziet. Maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben dat allemaal gedekt!

Veilig goedkope gamekeys kopen is ons belangrijkste doel, dus je ziet niet alleen de laagste prijzen voor gamekeys, maar krijgt ook inzichten in de prijsgeschiedenis, winkelbeoordelingen, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.



Of probeer Game Pass en speel deze games gratis!



CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN