Hollow Knight: Silksong Releasedatum, Gameplay en het laatste nieuws

15 oktober 2024 om 14:37 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Hollow Knight: Silksong is het langverwachte vervolg op Hollow Knight van Team Cherry. Het spel bouwt verder op de Souls-achtige 2D-platforming van het eerste deel. Silksong zal hopelijk eind 2024 uitkomen op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch en PC.

Koop Hollow Knight Silksong CD Key – Vergelijk prijzen


Hollow Knight: Silksong, het vervolg van Team Cherry op Hollow Knight, staat gepland voor eind 2024 na jaren van ontwikkeling. De opwinding onder fans groeit, en in dit artikel behandelen we de Souls-achtige gameplay, de verwachte releasedatum en de nieuwste trailers.

Oorspronkelijk bedoeld als een DLC, volgt Silksong Hornet, een baas en de beschermster van de prinses van Hollownest uit het eerste spel, die nu het speelbare personage is. Aanvankelijk was het spel een stretchdoel in de originele Hollow Knight Kickstarter-campagne. Team Cherry maakte in 2019 bekend dat het te groot was geworden voor een DLC en het omvormde tot een standalone spel. Silksong komt eind dit jaar op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch en PC.

Hollow Knight: Silksong Releasedatum Schatting

De Hollow Knight: Silksong releasedatum wordt verwacht eind 2024, hoewel ontwikkelaar Team Cherry nog geen exacte datum heeft gegeven. Fans wachten al vol spanning op het spel sinds het voor het eerst werd aangekondigd in 2019.

Silksong zal beschikbaar zijn op meerdere platformen, waaronder PC via Steam, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Ondanks verschillende vertragingen blijven de ontwikkelaars van het spel zich inzetten om een titel te leveren die waardig is aan zijn voorganger.

Ontdek de laatste updates over Hollow Knight Silksong

Hollow Knight: Silksong Gameplay Mechanica

In Hollow Knight: Silksong nemen spelers de rol aan van Hornet, de beschermster van Hallownest, terwijl ze een nieuw ondergronds koninkrijk verkent. Net als het originele Hollow Knight heeft deze vervolgaflevering dezelfde 2D Metroidvania gameplay, met nieuwe vaardigheden, gevechtsmechanica en meer dan 150 unieke vijanden om mee te vechten.

Fans van het eerste spel zullen veel overeenkomsten in Silksong herkennen, maar Hornet brengt haar eigen acrobatische vechtstijl mee, waardoor de gameplay fris aanvoelt. Nieuwe items, zoals de Pimpillo-bom, en snellere genezingsmechanica met de Bind-vaardigheid veranderen de gevechtsdynamiek aanzienlijk.

Bekijk de volledige gameplay onthulling van Hollow Knight: Silksong

Silksong Trailers en Beelden

De eerste Silksong trailer werd in 2019 uitgebracht, wat fans een glimp gaf van Hornet’s snelle gevechten en verkenning. De trailer toonde het levendige en gevaarlijke nieuwe koninkrijk, vol met zowel vriendelijke NPC’s als dodelijke vijanden.

De Game Pass onthullingstrailer gaf fans een nieuwe kijk op de gedetailleerde omgevingen van Silksong en de nieuwe gameplay-mechanica. Een opvallend kenmerk zijn de stijgende lavasecties van het spel, die spanning toevoegen aan de platforming-sequenties.

Bekijk de nieuwste Hollow Knight Silksong trailer

Silksong Nieuws en Ontwikkelingsupdates

Sinds de aankondiging in 2019 heeft Hollow Knight: Silksong verschillende vertragingen ondergaan. Aanvankelijk gepland voor de eerste helft van 2023, bevestigde ontwikkelaar Team Cherry via sociale media dat het spel meer tijd nodig had voor ontwikkeling.

Het spel heeft zowel een ESRB als Australische classificatie gekregen, wat aangeeft dat het zich in de laatste stadia van ontwikkeling bevindt. Fans blijven speculeren over een definitieve releasedatum, waarbij velen hopen op meer nieuws tijdens aanstaande game-evenementen zoals Gamescom of The Game Awards.

Hollow Knight: Silksong op Game Pass

Een spannende mededeling voor fans is dat Silksong bij de lancering beschikbaar zal zijn op Xbox Game Pass. Dit betekent dat Game Pass-abonnees het spel op de eerste dag kunnen downloaden en spelen zonder het apart aan te schaffen.

De toevoeging van Silksong aan Game Pass is een grote winst voor abonnees, vooral gezien de langverwachte release van het spel. Of je nu op PC of Xbox speelt, je hebt direct toegang tot een van de meest verwachte indie games van het decennium.

Hollow Knight: Silksong Xbox Game Pass Releasedatum

Hollow Knight: Silksong Voorbestellingen en Platforms

Hoewel Hollow Knight: Silksong nog geen bevestigde releasedatum heeft, kunnen spelers het spel al op verschillende platforms op hun verlanglijst zetten, waaronder Steam en de Xbox Store. Voorbestellingen zullen waarschijnlijk dichter bij de lancering van het spel open gaan.

Silksong zal beschikbaar zijn op PC, Nintendo Switch, PlayStation en Xbox, met bevestigde cross-platform beschikbaarheid. Deze brede selectie van platforms zorgt ervoor dat fans van het originele Hollow Knight hun avonturen op het systeem van hun keuze kunnen voortzetten.

Hollow Knight: Silksong Steam Key

Waarom Silksong het Wachten Waard is

Hollow Knight: Silksong belooft voort te bouwen op alles wat de originele Hollow Knight tot een succes maakte, met uitgebreide gevechtmechanismen, een nieuwe protagonist en een diepere verhaallijn. Hoewel de releasedatum nog niet bevestigd is, blijft de anticipatie groeien.

Of je nu een fan bent van ingewikkeld platformen, uitdagende bazen of sfeervolle verkenning, Silksong heeft voor ieder wat wils. Blijf op de hoogte van meer updates naarmate de releasedatum nadert en zorg ervoor dat je het spel aan je verlanglijst toevoegt om geïnformeerd te blijven.

VERGELIJK SPIELSLEUTEL PRIJZEN EN BESPARE OP CDKEYNL

Download de CDKeyNL Browser Extensie Gratis – BESPARE GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste aanbiedingen, zorg ervoor dat je ons bookmarkt.
Je kunt de beste en goedkoopste online deals voor CD-sleutels, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware vinden van de geverifieerde CD-key verkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws over CDKeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN