Xbox Wireless Headset Update Komt in Oktober

15 oktober 2024 om 11:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Nieuwe informatie komt binnen over een update van de Xbox Wireless Headset. Deze nieuwe versie wordt verwacht in oktober 2024.

Xbox_Wireless_Headset_2024

 

Xbox Wireless Headset 2024 – Nieuws, Releasedatum en Prijs

Het nieuws over een nieuwe versie van de Xbox Wireless Headset komt van Dealabs. De auteur “billbil-kun” vermeldt een vermeende 2024-versie van de beroemde headsets, die voor het eerst in maart 2021 werden uitgebracht voor een prijs van €99,99. In september volgde er een bedrade versie voor €59,99.

Echter, de draadloze versie was snel uitverkocht en is momenteel niet meer op voorraad bij officiële verkopers. Volgens de auteur lijkt het erop dat Xbox van plan is om een 2024-versie uit te brengen, specifiek op 22 oktober 2024 voor de Europese markt en op 5 november 2024 voor de Noord-Amerikaanse markt. De prijs zal echter verhoogd worden naar €109,99 / GBP99,99 / USD109,99, vergeleken met de 2021-versie die in de video werd getoond.

Nieuwe Xbox Wireless Headset – Nieuwe Specificaties Komend?

“billbil-kun” bevestigt ook dat de beschikbare kleuren bij de lancering beperkt zullen zijn tot klassiek zwart. Dit nieuws is zeker teleurstellend, vooral met de aanstaande lancering van de witte Xbox Series X Digital Edition. Het is echter nog steeds mogelijk om de Limited Edition van Starfield te kopen, die wit is met rode bekleding, voor een extra kosten.

Wat de verpakking betreft, zullen er slechts enkele kleine verschillen zijn, terwijl er nog niets bekend is over de werkelijke specificaties. Velen hopen op enkele kleine verbeteringen gezien de prijsstijging van 10€/£/$. Het is echter zeer waarschijnlijk dat we alleen een update naar een recentere Bluetooth-standaard zullen zien, die van Bluetooth 4.2 van de 2021-versie naar mogelijk Bluetooth 5.2 of 5.3 gaat. We moeten dus binnenkort wachten op de officiële aankondiging.

 

ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet..

Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN