Forza Motorsport voegt vandaag nieuwe auto’s, baan, modus en meer toe in de update

15 oktober 2024 om 03:41 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Forza Motorsport Update 13 is hier en het brengt nieuwe auto’s, circuits, modi en meer! Hier is alles wat je moet weten over deze nieuwste update.


Forza Motorsport update 13


Forza Motorsport 2023 heeft de race-simulatie ervaring naar een heel nieuw niveau getild met verbluffend realistische graphics, verfijnde fysica en een uitgebreide selectie van auto’s en circuits. Ontworpen om de grenzen van next-gen prestaties te verleggen, biedt de game dynamisch weer, real-time ray tracing en een diepgaand auto-aanpassingssysteem. En dat was nog maar het begin.

Forza Motorsport viert 1e verjaardag

Het is moeilijk te geloven, maar Forza Motorsport viert al zijn éénjarige jubileum! In slechts twaalf maanden heeft deze iconische racegame de grenzen van realisme blijven verleggen, en spelers ondergedompeld in de spanning van races op hoge snelheid. Er zijn in het verleden 12 updates geweest, waarbij update 13 vandaag is uitgerold als onderdeel van de jubileumviering. Maar voordat we ingaan op de details van deze update, laten we de statistieken van jaar 1 voor de game bekijken.

Volgens het Data Analytics-team van de crew zijn er in totaal meer dan 162 miljoen races gespeeld, waarbij meer dan 2,7 miljard mijlen zijn afgelegd. En dat zijn niet de enige indrukwekkende prestaties, want er zijn ook meer dan 30 miljoen auto’s in de game gekocht. Alleen al hierdoor kunnen we gerust zeggen dat Forza Motorsport zichzelf heeft overtroffen, dankzij de kern en de uiteindelijke updates en verfijningen die zijn uitgebracht.

Bovendien toonde de analyse aan dat de 2020 Honda #73 LA Honda World Racing Civic de meest gereden auto was, zeer kort gevolgd door de 2018 Ford Mustang GT. En wat betreft het meest gespeelde circuit? Het Kyalami Grand Prix Circuit is de topkeuze, gevolgd door Circuit de Spa-Francorchamps.



Honda mag dan de topauto zijn, maar Forza Motorsport’s Update 13 staat in het teken van Mustang-maand.

Forza Motorsport nieuwste update

De nieuwste update wordt vandaag, 14 oktober om 16:00 PDT / 15 oktober 12:00 BST / 01:00 CET uitgebracht. Het zal beschikbaar zijn om te downloaden voor alle spelers, waarmee een nieuwe modus, een nieuw circuit, 3 nieuwe Mustang-auto’s (vandaar Mustang-maand), en meer worden toegevoegd. Hieronder staan de volledige details van Forza Motorsport Update 13:

  • Nieuwe Drift-modus
  • Nieuw Sunset Peninsula Circuit
  • Nieuwe opties voor Oefenen en Kwalificeren in Privé Multiplayer-races
  • 2024 Ford #25 Mustang RTR, 2024 Ford #88 Mustang RTR en 2024 Ford #130 Mustang RTR auto’s beschikbaar in de showroom
  • Aanvullende upgrades voor Forza Race Regulations

Bovenop deze spannende toevoegingen krijgen spelers die de Car Pass, de Deluxe Edition, de Premium Edition of het Premium Add-Ons-pakket bezitten ook de 2024 Ford Mustang Dark Horse, wat het totaal op 4 nieuwe gratis auto’s brengt voor deze gelukkige gamers.


Forza Motorsport Mustang Maand


Naast de aankondiging van update 13 werd ook bevestigd dat het Bathurst-circuit terugkeert in update 15, die in december zal worden uitgerold.

Waar kun je Forza Motorsport gratis spelen?

Forza Motorsport 2023 werd gelanceerd op dag één op Xbox Game Pass. De Standard Edition is gratis te spelen voor alle actieve leden van de PC-, Console- en Ultimate-niveaus. Helaas heeft het de catalogus van het Standard-abonnement niet gehaald.

De éénjarige jubileumupdate, of eigenlijk update 13, is natuurlijk ook uitgerold naar de Game Pass-versie.

Waar kan ik Forza Motorsport game keys kopen tegen de goedkoopste prijs?

CdkeyNL kan je helpen enorme besparingen te scoren wanneer je videogames koopt, simpelweg door onze prijsvergelijkingstool te gebruiken. Het helpt je de goedkoopste prijs van videogames in realtime te vinden!

Ontdek de Forza Motorsport ervaring nu – Vergelijk CD Key prijzen op CdkeyNL.

En om je besparingen nog meer te verhogen, pas je de exclusieve CdkeyNL-kortingscodes toe bij geselecteerde verkopers, die je ook in de tool ziet. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben dat allemaal gedekt!

Het veilig kopen van goedkope game-keys is ons hoofddoel, dus niet alleen zie je de laagste game-keyprijzen, maar je krijgt ook inzicht in de prijsgeschiedenis, winkelbeoordelingen, kopersbeschermingsprogramma’s als die beschikbaar zijn, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcards.

CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN