Maak je klaar voor MXGP 24: Eerste trailer en releasedatum binnen

14 oktober 2024 om 18:18 in Gaming-nieuws met Geen reacties

MXGP 24 komt eraan! Ontwikkelaar KT Racing heeft een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht en onthuld dat de game eind 2024 wordt gelanceerd. Ontdek meer over de officieel gelicentieerde motocross-racegame en vergelijk game keys op CDKeyNL.

MXGP 24 onthuld door KT Racing


MXGP 24 is de officiële videogame van het Motocross Wereldkampioenschap. Ontwikkeld door KT Racing, hetzelfde team achter Test Drive Unlimited Solar Crown, TT Isle of Man: Ride on the Edge 2, en WRC Generations, belooft MXGP 24 een spannende ervaring met intense races wiel-aan-wiel.

De gameplay-trailer van MXGP 24 laat zien hoe opwindend het is om je motor tot het uiterste te duwen. Wanneer het later dit jaar op PS5, Xbox Series X|S en PC wordt gelanceerd, wordt MXGP 24 het eerste deel in de serie sinds MXGP 21, wat een spannende tijd is voor motocross-fans.

Spannende eerste blik op MXGP 24

MXGP 24 is de officiële videogame van het 2024 FIM Motocross Wereldkampioenschap en bevat alle officiële merken uit de MX1- en MX2-klassen. De licentie omvat 50 rijders en alle 20 officiële tracks. Ontwikkelaar KT Racing belooft realistische races met veranderende baan- en weersomstandigheden.

Wat betreft spelmodi, MXGP 24 zal snelle races, tijdritten, online multiplayer-modi en een carrièremodus bevatten. Dit is het eerste spel in de MXGP-serie sinds 2021, en fans van de franchise en motocross zijn enthousiast dat KT Racing, een ontwikkelaar met ervaring in het leveren van hoogwaardige racespellen, de ontwikkeling overneemt van Milestone en de MXGP-licentie behoudt tot 2028.

MXGP 24: Eerste trailer en releasedatum

“Markeer je agenda: Vergelijk deals voor game keys

Bereid je voor op de release van MXGP 24 op PS5, Xbox Series X|S en PC eind 2024 met CDkey-deals. Vind duizenden game keys met korting op de vergelijkingssite CDKeyNL en bespaar geld. Ontdek waarom iedereen enthousiast is over KT Racing als de nieuwe ontwikkelaar door prijzen van hun beste games hieronder te vergelijken.

VERGELIJK PRIJZEN VAN GAME KEYS EN BESPAAR GELD OP CDKEYNL

Download de Allkeyshop-browserextensie gratis – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogamenieuws, trailers en de beste deals, voeg ons toe aan je favorieten.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD keys, game codes, cadeaukaarten en antivirussoftware van de geverifieerde CD key-verkopers op onze winkelpagina’s.

Meld je aan bij Google Nieuws om geen enkel nieuws van Allkeyshop te missen.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN