Starship Troopers: Extermination verlaat de Early Access met trailer

14 oktober 2024 om 12:20 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Starship Troopers: Extermination is uit de Early Access en nu beschikbaar op PS5, Xbox Series X|S en PC. Ontwikkelaar Offworld Industries heeft de co-op shooter gelanceerd, samen met een launchtrailer en een post-launch roadmap. Ontdek wat er komt en vergelijk de prijzen van de Starship Troopers game sleutels op CDKeyNL.

Starship Troopers: Extermination verlaat Early Access


Starship Troopers: Extermination is nu beschikbaar op PS5, Xbox Series X|S en PC nadat de shooter op 11 oktober uit de Early Access is gekomen. De lancering van Starship Troopers: Extermination 1.0 volgt op de vroegtijdige toegang die in mei 2023 begon.

Met de lancering van versie 1.0 heeft Offworld Industries een nieuwe trailer uitgebracht en een roadmap voor Starship Troopers: Extermination onthuld. De content na de lancering gaat door tot het einde van 2024 en de eerste helft van 2025, en samen met de 1.0 patch is het nu de perfecte tijd om prijzen op CDKeyNL te vergelijken en een geweldige deal te krijgen voor Starship Troopers: Extermination op PlayStation, Xbox of PC.

Wat te verwachten nu Starship Troopers: Extermination de Early Access verlaat

Na het verlaten van de Early Access voegt Starship Troopers: Extermination spannende nieuwe functies toe voor spelers. Met de lancering van versie 1.0 kunnen spelers nu gebruikmaken van crossplay en vrienden op consoles en PC uitnodigen. Het biedt geen cross-save of cross-platform voortgang. Een andere toegevoegde functie zijn de bedrijven, waarbij spelers een Company van soldaten kunnen oprichten of zich daarbij kunnen aansluiten en samen vechten in de galactische oorlog.

Eenmaal in een bedrijf kunnen soldaten naar Planeet Boreas gaan als onderdeel van de mobiele infanterie om de bugs op de nieuwe bevroren woestenij te bestrijden. Nu volledig uitgebracht, is de Galactische Oorlog geopend, met verschillende campagnes en missies op meerdere fronten. Soldaten kunnen deelnemen aan Company Operations om mee te doen aan community-gebaseerde speciale missies, doelen te voltooien en beloningen te verdienen.

Starship Troopers: Extermination 1.0 lancering screenshot

Een Levende Roadmap: Post-Launch Content

Offworld Industries heeft zijn post-launch content tot de eerste helft van 2025 voor Starship Troopers: Extermination onthuld. De roadmap voor de rest van 2024 richt zich op prestaties, optimalisatie en verbeteringen van de kwaliteit van leven. In 2025 kunnen spelers nieuwe vaardigheden, perks, bugs, een kaart en extra klassenprogressie verwachten.

Starship Troopers: Extermination ging live op 11 oktober op PS5, Xbox Series X|S en PC. Nu het uit de Early Access is, bevat de co-op shooter tons nieuwe content en prestatieverbeteringen. De release van de 1.0 versie van Starship Troopers: Extermination is pas het begin, en met meer content en functies in de pijplijn, sluiten nieuwe soldaten zich aan bij de Galactische Oorlog om tegen de bugs te vechten.

Starship Troopers: Extermination levende roadmap onthuld

Doe mee aan De Galactische Oorlog: Vergelijk de prijzen van Starship Troopers: Extermination

Het is gebruikelijk dat ontwikkelaars de prijzen van games verhogen wanneer ze de Early Access verlaten, en Starship Troopers: Extermination is daar geen uitzondering op. De shooter steeg van $29,99 naar $49,99 bij de lancering van versie 1.0 op 11 oktober, maar dat hoeft niet voor jou te gelden. Vergelijk game sleutelprijzen en bespaar tot 50% met de vergelijkingstool van CDKeyNL.

Lees meer over de edities van het spel en ontdek welke het beste voor jou is om te kopen op CDKeyNL.

VERGELIJK DE PRIJZEN VAN GAME SLEUTELS EN BESPAAR GELD OP CDKEYNL

Download de CDKeyNL Browserextensie Gratis – BESPAAR GELD!

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste aanbiedingen, zorg ervoor dat je ons aan je bladwijzers toevoegt.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-sleutels, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde CD-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDKeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN