Speel nu de Mandragora-demo: Gratis Dark Fantasy Sidescroller voor Soulslike-fans

14 oktober 2024 om 12:42 in Gaming-nieuws, Gratis met Geen reacties

Mandragora openbare demo is uit! Ervaar de game voordat deze uitkomt op PC, Playstation 5, Xbox Series en Nintendo Switch. Zet het nu op je verlanglijst!


Play Mandragora


De wereld van donkere fantasy-RPG’s staat op het punt een nieuwe deelnemer te verwelkomen met Mandragora. Gevestigd in een rijke, gotische wereld die op de rand van vernietiging balanceert, belooft de game een meeslepende verhalende ervaring te bieden vol met diepe lore, complexe personages en uitdagende gevechten. Het combineert klassieke RPG-elementen met moderne mechanieken, wat het een intrigerende mix maakt van strategie, verkenning en verhaalvertelling.

Interessant genoeg voor jou? Probeer het nu uit met de gratis demo!

Mandragora Demo

De nieuwste openbare demo van Mandragora wordt gepresenteerd tijdens het Steam Next Fest van deze maand, dat plaatsvindt van 14 oktober tot 21 oktober. Het evenement heeft misschien een einddatum, maar de demo (zoals vele anderen) kan ook daarna nog beschikbaar blijven.

Hoewel de game wordt aangekondigd voor Playstation 5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch, is de demo momenteel alleen beschikbaar voor PC via Steam. En van de genoemde platforms heeft alleen Playstation 5 een vermelding voor de game geplaatst. Dit heeft enige “bezorgdheid” veroorzaakt bij Xbox- en Switch-spelers, die de ontwikkelaars nu op hun officiële X-account hebben gerustgesteld door te bevestigen dat de game ook op deze twee consoles zal uitkomen.

Voor degenen die de demo een paar weken geleden hebben gespeeld toen deze werd uitgebracht, is er geen aanwijzing dat deze Steam Next Fest-demo een bijgewerkte versie is. Desalniettemin is deze extra blootstelling precies wat de ontwikkelaars nodig hadden om nog meer momentum voor deze game te genereren. En misschien, heel misschien, komt de game daardoor eerder uit!



Mandragora Releasedatum

Primal Game Studio heeft de releasedatum van Mandragora nog niet aangekondigd. Op de website staat nog steeds 2024, maar aangezien er nog maar 3 maanden over zijn dit jaar, is de kans groot dat het naar volgend jaar wordt uitgesteld, minstens.

Enkele volgers vroegen ook op X of ze nog steeds van plan zijn dit jaar te lanceren, maar daar is nog geen antwoord op gekomen, ook al werden vragen over de consoles en demo wel beantwoord.

Waar kan ik Mandragora gamekeys kopen voor de goedkoopste prijs?

CdkeyNL kan je helpen enorme besparingen te realiseren bij de aanschaf van videogames door simpelweg gebruik te maken van onze prijsvergelijkingstool. Het helpt je om de goedkoopste prijs van videogames in realtime te vinden!

Ontdek nu de Mandragora-ervaring – Vergelijk CD Key-prijzen op CdkeyNL.

Om je besparingen nog verder te vergroten, gebruik je de exclusieve CdkeyNL-kortingscodes bij geselecteerde verkopers, die je ook in de tool zult zien. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben alles gedekt!

Het veilig kopen van goedkope gamekeys is ons belangrijkste doel, dus niet alleen zie je de laagste gamekeyprijzen, maar je krijgt ook inzicht in prijsverloop, winkelbeoordelingen, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor PayPal en creditcard.

CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN