Tomb Raider IV-V-VI Remastered: Aspyr blaast nieuw leven in de Darkness Trilogy

12 oktober 2024 om 12:45 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Het team van Aspyr kondigt officieel de komst aan van Tomb Raider IV-V-VI Remastered. De tweede klassieke trilogie van de avonturen van Lara Croft, bekend als de Darkness Trilogy.

Tomb_Raider_IV-VI_Remastered_Announcement

Tomb Raider IV-VI Remastered – De officiële aankondiging en releasedatum

Het nieuws komt officieel van Aspyr, die de trailer vrijgeeft om de komst aan te kondigen van Tomb Raider IV-V-VI Remastered. Een remaster van de Darkness Trilogy die op 14 februari 2025 zal verschijnen voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en PC. Voor een scherpe prijs van €29,99.

De Tomb Raider IV-VI Remastered wordt getoond in een trailer waarin we de nieuwe avonturen van de onverschrokken schatzoeker Lara Croft zien. Ze keert terug naar verschillende delen van de wereld met de 3 hoofdstukken van de Darkness Trilogy:

  • Tomb Raider: The Last Revelation (IV)
  • Tomb Raider: Chronicles (V)
  • Tomb Raider: The Angel of Darkness (VI)

Tomb Raider IV-VI Remastered: De kenmerken van de Darkness Trilogy

De tweede trilogie van de klassieke Tomb Raider-serie, waarin ook Lara’s verleden wordt belicht in hoofdstukken IV en V. Daarnaast zijn er aanzienlijk meer cutscenes en FMV’s, in lijn met de games uit het begin van de jaren 2000. Voor velen markeerde deze tweede trilogie echter een daling in de populariteit van de serie.

Het team van Aspyr zal niet alleen zorgen voor een grafische restyling, maar ook voor tal van bugfixes en verbeteringen van de algemene spelervaring. Vooral vanwege het grote aantal bugs in Tomb Raider: The Angel of Darkness. Het is dus niet alleen een oppervlakkige update, maar ook een diepgaande verbetering van de game. Tot de belangrijkste kenmerken behoren:

  • Resoluties met ondersteuning tot 4K, afhankelijk van het platform.
  • Framerates van 60fps tot 120fps in Moderne Modus.
  • Mogelijkheid om snel te schakelen tussen moderne en klassieke grafische stijl.
  • Moderne besturing naast de klassieke tankbesturing.
  • Schonere en gedetailleerdere presentatie, diverse UI-verbeteringen.
  • Trophies, Achievements, Fotomodus en lokalisatie in 11 talen en 7 voice-overs.

Klassieke_Lara_en_haar_iconische_dubbele_pistolen


Aspyr en Crystal Dynamics – Remaster op komst voor het 30-jarig jubileum?

Het duo van Aspyr en Crystal Dynamics biedt veel meer dan een eenvoudige remaster van de trilogie van deel IV tot VI van Tomb Raider. Er zal zeker ook werk verricht worden op het gebied van optimalisatie en bugfixes. Dit zal het succes van de serie verder versterken, met de Tomb Raider-franchise die recent meer dan 100 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd heeft overschreden.

Met de bevestiging van de remaster van deze tweede trilogie voor 2025, verwachten velen een vergelijkbare behandeling voor de derde trilogie. Deze omvat Legend, Anniversary en Underworld, de laatste delen van de serie voor de reboot in 2013. Dit zou mogelijk in 2026 kunnen plaatsvinden, aangezien Tomb Raider dan haar 30-jarig jubileum viert. Er is ook een nieuwe Tomb Raider in ontwikkeling sinds 2022 in samenwerking met Amazon Games, en deze zou zeer binnenkort aangekondigd kunnen worden.

 

ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet..

Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN