Slecht nieuws: Football Manager 25 pas in maart 2025 beschikbaar!

12 oktober 2024 om 07:36 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Football Manager-fans moeten iets langer wachten: de release van Football Manager 25 is uitgesteld naar de lente van 2025! Oorspronkelijk gepland voor november 2024, zal de nieuwe versie van de populaire simulatiegame nu beschikbaar zijn in maart volgend jaar.

Deze beslissing, aangekondigd door de ontwikkelaars in een officiële verklaring, was moeilijk maar noodzakelijk om optimale kwaliteit te garanderen. De studio wil de best mogelijke ervaring bieden voor de spelers, zelfs als dat betekent dat ze een paar extra maanden moeten nemen om het spel te verfijnen.

Waarom is Football Manager 25 uitgesteld?

Volgens de studio is de vertraging ingegeven door de wens om een meer verfijnd spel te leveren. Het ontwikkelingsteam werd geconfronteerd met verschillende onverwachte uitdagingen die extra voorbereidingstijd vereisen. Hoewel teleurstellend, heeft deze vertraging als doel om een uitzonderlijke spelervaring voor de fans te garanderen. De oorspronkelijke releasedatum in november is nu verplaatst naar maart 2025.

In de tussentijd: speel Football Manager 2024

Om fans te helpen de tijd te overbruggen, blijft Football Manager 2024 een geweldige optie. De huidige versie biedt nog steeds een meeslepende en spannende managementervaring, met tal van verbeteringen ten opzichte van eerdere edities. Geniet gerust van de nieuwste updates en leid je team naar de overwinning terwijl je wacht op de volgende editie.

Hoewel de vertraging van Football Manager 25 voor velen teleurstellend is, is het duidelijk dat deze extra tijd bedoeld is om een completere en verfijndere ervaring te bieden. Laten we optimistisch blijven voor een release die aan onze verwachtingen voldoet in maart 2025!

Cdkeynl helpt je met de beste deals

Download de Allkeyshop Browser Extensie Gratis – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, bookmark ons zeker.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor cd-keys, gamecodes, cadeaukaarten en antivirussoftware van de geverifieerde cd-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

Lees dit bericht in :


Door Kilian Kilian


Meer relevante artikelen