Assassin’s Creed Rogue: Zie hoe CDkeynl een Gigantische 70% Prijsdaling Verslaat?

11 oktober 2024 om 19:16 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties


Ontgrendel een Gigantische 70% Korting op Assassin’s Creed Rogue met CDkeynl


Haal Assassin’s Creed Rogue nu voor slechts 5,99 € (70% korting) op Steam! Deze speciale promotie is geldig tot 16 oktober, dus mis je kans niet om het Assassin’s Creed-universum te ervaren vanuit het perspectief van een Templar.

Speel als Shay, een voormalige Assassin die Templar is geworden, uitgerust met unieke vaardigheden en wapens zoals het luchtgeweer voor stealth-aanvallen en verbeterde adelaarsvisie om verborgen vijanden te detecteren. Navigeer door het ijzige Noord-Atlantische gebied en de rivierdalgebieden van Amerika in je schip, The Morrigan, en neem deel aan intense zeeslagen met nieuwe tactieken en wapens, zoals brandende olie en de puckle gun. Verken iconische locaties, waaronder het 18e-eeuwse New York City, in een verhaal dat het lot van de Assassin Brotherhood voor altijd verandert.

Ontdek de beste deals voor Assassin’s Creed Rogue op onze vergelijkingspagina en scoor je key vandaag nog voor de beste prijs!


Ontvang nu de Laagste Prijs voor Assassin’s Creed Rogue!

Op zoek naar een betere deal voor deze game? Klik gewoon op de laagste prijs om je game voor minder te krijgen. Mis deze kans niet – koop deze game vandaag nog voor minder!


KOOP GOEDKOPERE CD-KEYS BIJ CDKEYNL

Download de Allkeyshop Browser Extensie Gratis – BESPAAR GELD

Voor het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste aanbiedingen, voeg ons toe aan je favorieten.
Je vindt de beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde verkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeynl te missen, abonneer je op Google News.

Door Merc Merc

Lees dit bericht in :

MEER RELEVANTE ARTIKELEN