Mysterieuze uitnodiging voor 10.000 Switch-fans – Nintendo plant iets groots

11 oktober 2024 om 19:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Sinds enkele dagen gaat er nieuws rond over een mysterieuze campagne van Nintendo. Een campagne waarin 10.000 Switch-gebruikers worden uitgenodigd om iets nieuws te proberen.

Nintendo_Switch_Online_Playtest_Program

Onthuld: Nintendo Switch Online: Playtest-programma – Ontdek hoe je kunt deelnemen

Terwijl Nintendo-fans reikhalzend uitkeken naar de aankondiging van de volgende Nintendo-console, werden ze verrast door de komst van de Nintendo Alarmo. Naast de aankondiging van de wekker, komt ook een mysterieuze uitnodiging voor 10.000 Switch-gebruikers. Het Nintendo Switch Online: Playtest-programma, toegankelijk op basis van aanmeldingsprioriteit.

Een programma dat nog geen gedetailleerde informatie heeft vrijgegeven, maar wel interessante nieuwe mogelijkheden voor de Switch belooft. Om deel te nemen, moeten gebruikers:

  • Ga naar de pagina Nintendo Switch Online: Playtest-programma en klik op “Aanmelden”.
  • Een actief Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket-abonnement hebben (vóór 10-10-2024).
  • Minstens 18 jaar oud zijn (vóór 10-10-2024).
  • Een Nintendo-account geregistreerd hebben in een van de volgende landen: Japan, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië of Spanje.

Nintendo Switch Online: Playtest-programma – Wat we tot nu toe weten

De verrassende aankondiging verraste veel Nintendo-gebruikers, want het deelnemerslimiet werd binnen 24 uur bereikt. De Playtest begint op 24 oktober en eindigt op 6 november 2024. Er wordt veel gespeculeerd over wat het zou kunnen zijn, en er zijn verschillende mogelijke theorieën.

Sommigen denken dat het een spel-streamingdienst is, terwijl anderen denken dat het een test is voor dedicated servers voor Splatoon 3 voorafgaand aan het Splatfest. Geselecteerde gebruikers hebben bevestigd dat het te downloaden bestand 2,2 GB groot is en dat een bekabelde verbinding tijdens de test nodig is – dezelfde grootte als de World Premiere van Splatfest. Binnenkort zullen we ontdekken wat Nintendo van plan is, vooral via de lekken van gebruikers.

 

ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet. Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN