MechWarrior 5 Clans DLC gratis tijdens de lanceringsweek

11 oktober 2024 om 15:50 in Gaming-nieuws, Gratis met Geen reacties

MechWarrior 5 Clans komt binnenkort uit en het brengt cadeautjes met zich mee! Koop het spel binnen de eerste week na de lancering en ontvang een gratis DLC ter waarde van $10!


MechWarrior 5 Clans Free DLC


MechWarrior 5 Clans is het nieuwste hoofdstuk in de MechWarrior-saga, die de lore en gameplay naar ongekende hoogten tilt. Het spel biedt een nieuwe golf van intense gevechten, dus maak je klaar om het slagveld te domineren met ongeëvenaarde vuurkracht en behendigheid. Hier is alles wat je moet weten voordat het spel volgende week wordt gelanceerd!

Gratis MechWarrior 5 Clans DLC

MechWarrior 5 Clans weet zeker hoe het de hype voor de release kan verhogen. Met nog één week te gaan voor de officiële lancering, kwam Piranha Games met een knaller van een aankondiging.

Het spel wordt op 17 oktober om 2:00 uur CET uitgebracht. De standaardeditie kost $49,99 en de nieuw aangekondigde Digital Collector’s Edition is geprijsd op $79,99. Voor $30 meer krijg je de volgende exclusieve content bij het basisspel:

  • 70-pagina’s digitaal artbook (met doorlopende updates na de lancering)
  • 36 nummers digitale soundtrack
  • Omnimech technische handleiding (met doorlopende updates na de lancering)
  • Platinum Mech-patronen voor alle chassis
  • Een Timber Wolf WAR Omnimech met unieke wapenuitrusting en skin

Het spel heeft geen preorder-bonus of preorder-korting, maar wel een bonus voor de lanceringsweek! Koop MechWarrior 5 Clans van 17 oktober tot 24 oktober en je ontvangt het Invasion Mech-patroon DLC GRATIS. Na deze periode zal de DLC te koop zijn voor $9,99.

Om deze bonus te krijgen, koop je het spel en daarna “koop” je de DLC. Je hoeft niets te betalen bij het afrekenen, zolang het binnen de aanbieding valt. Dit geldt zowel voor de standaard- als de collector’s edition.


MechWarrior 5 Clans DLC


Waar kun je MechWarrior 5 Clans gratis spelen?

Xbox Game Pass-leden zijn in de wolken na de recente aankondiging dat MechWarrior 5 Clans op de lanceringsdag, 17 oktober, aan de catalogus wordt toegevoegd. Gratis toegang is echter alleen beschikbaar voor Ultimate- en PC-abonnees, omdat het Standard-niveau geen day-one lanceringen bevat.

Waar kan ik MechWarrior 5 Clans game keys kopen voor de laagste prijs?

CdkeyNL kan je helpen om enorme besparingen te behalen bij het kopen van videogames door eenvoudigweg gebruik te maken van onze prijsvergelijkingstool. Het helpt je om de laagste prijs van videogames in real time te vinden!

Ontdek nu de MechWarrior 5 Clans-ervaring – Vergelijk CD Key-prijzen op CdkeyNL.

Om je besparingen nog verder te vergroten, kun je de exclusieve CdkeyNL-kortingscodes gebruiken bij geselecteerde verkopers, die je ook in de tool zult zien. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben dat allemaal gedekt!

Veilig goedkope game keys kopen is ons belangrijkste doel, dus niet alleen zie je de laagste prijzen voor game keys, maar krijg je ook inzicht in de prijsgeschiedenis, winkelrecensies, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.

CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN