Black Ops 6 Lanceringstrailer Gelanceerd – Vind de Beste Prijzen op de Releasedag

11 oktober 2024 om 13:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

De nieuwe trailer van Call of Duty Black Ops 6 is hier, met een gameplaytrailer die ons herinnert aan de aanstaande release in oktober. Met een nieuw verhaal dat zich afspeelt rondom Frank Woods in 1991.

CoD_Black_Ops_6_Launch_Trailer

Call of Duty: Black Ops 6 – De Nieuwe Trailer met de Releasedatum

Call of Duty: Black Ops 6 brengt een nieuwe trailer uit op 7 oktober 2024. De trailer herinnert ons aan de releasedatum van het zesde hoofdstuk in de serie. De lancering staat gepland voor 25 oktober 2024 op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC.

Een klassieke, filmische trailer met de terugkeer van Frank Woods. Waar de waarheid in de schaduwen schuilt en verrassingen ons te wachten staan, dus moeten we voorzichtig zijn met wie we vertrouwen. In 1991 hebben de vijanden overal ogen en oren, en ze jagen op Woods’ Rogue Black Ops team.

Call of Duty: Black Ops 6 – Het Verhaal van de Serie in Overzicht

Het verhaal van de Black Ops-serie is een van de meest complexe in de franchise, met een verhaallijn die zich uitstrekt van de jaren ’60 tot het jaar 2065. Het biedt een narratief vol geheime missies en wereldwijde gevaren, met Frank Woods en de verschillende personages die hem vergezellen.

Met de komst van CoD Black Ops 6, heeft Activision op 8 oktober 2024 ook een nieuwe trailer uitgebracht. De trailer vat kort het verhaal van de Black Ops-serie samen en geeft ons een duidelijker overzicht van de gebeurtenissen van Black Ops 6. Het behandelt de gebeurtenissen vanaf het eerste Black Ops in 1961 tot 1991, na de terugblik in Black Ops 2 met een ernstig gewonde Frank.

Black Ops 6 – Wat We Weten Over BO6 en Hoe Je Kunt Besparen op de Lancering

Maar dat is nog niet alles! Het team van Raven Software onthult meer over wat we kunnen verwachten in Black Ops 6. Met de terugkeer van Frank Woods in een rolstoel, de mysterieuze Russel Adler, geïntroduceerd in Cold War, en nieuwe personages zoals Troy Marshall, Sevati Dumas, Felix Newman. En William “Case” Calderon, een voormalige CIA-agent die een belangrijke rol zal spelen. En er komt ook een aankomend video over de Zombies-modus.

Het verhaal voert ons de wereld rond, waarbij echte historische gebeurtenissen worden vermengd met fictieve, om zo een unieke narratief te vormen. Ook zijn er verschillende benaderingen voor de missies, die verschillende uitkomsten kunnen opleveren. Tot slot is er de schuilplaats, de operatiesbasis van het Rogue Black Ops team, met upgrades en personage-interacties die we op 25 oktober 2024 kunnen ontdekken bij de lancering van Black Ops 6, dat ook beschikbaar zal zijn via Game Pass.

 

ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet. Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow

MEER RELEVANTE ARTIKELEN