Bridge Constructor Portal Switch: Nu met 90% Korting via de Prijstracker

11 oktober 2024 om 00:00 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Bridge Constructor Portal Switch: Nu met 90% Korting via de Prijstracker


Pak 90% Korting op Bridge Constructor Portal voor Nintendo Switch met CDkeynl


Haal Bridge Constructor Portal voor Nintendo Switch nu met een ongelooflijke 90% korting tot 1 november 2024. Duik in een unieke puzzelervaring die de fysica van Bridge Constructor combineert met de uitdagende testkamers van Portal.

Treed toe tot het Aperture Science Enrichment Center als nieuwe werknemer, waar je bruggen, hellingen en andere constructies ontwerpt om voertuigen veilig door 60 verschillende testkamers te leiden. Maak gebruik van portals, versnellingsgel, kubussen en meer om torentjes, zuurpoelen en laserbarrières te overwinnen. Laat je door GlaDOS, ingesproken door Ellen McLain, begeleiden door elke tutorial en beheers de vaardigheden die nodig zijn om te overleven en uit te blinken in het Aperture Science lab.

Mis de beste deals voor Bridge Constructor Portal niet. Bezoek onze vergelijkingspagina om de laagste prijs te vinden en geniet van uren creatief puzzelplezier met een onverslaanbare korting!


Ontvang nu de Laagste Prijs voor Bridge Constructor Portal!

Op zoek naar een betere deal voor deze game? Klik gewoon op de laagste prijs om je game voor minder te krijgen. Mis het niet – koop deze game vandaag nog voor minder!


KOOP GOEDKOPERE CD-KEYS BIJ CDKEYNL

Download de Allkeyshop Browser Extensie Gratis – BESPAAR GELD

Voor het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste aanbiedingen, voeg ons toe aan je favorieten.
Je vindt de beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde verkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeynl te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Merc Merc

MEER RELEVANTE ARTIKELEN