PS Plus Extra en Premium Gratis Games voor Oktober 2024 – Bevestigd

10 oktober 2024 om 10:40 in Gaming-nieuws met Geen reacties

PS Plus Extra oktober 2024’s gratis games bevestigd – Ontdek wat je te wachten staat en bespaar op je volgende aankoop via CdkeyNL. Vergelijk PS Plus Extra en Premium deals.



PS Plus Gratis Games Oktober 2024


September was een geweldige maand voor PS Plus Extra- en Premium-leden. Niet alleen kregen we een geweldige eerste lijst die dag-één-titel The Plucky Squire en de heruitgave van Far Cry 5 omvatte, maar we kregen ook een verrassende toevoeging van The Last of Us Part 1. Dit spel werd op 26 september aan de catalogus toegevoegd, waardoor het de tiende titel werd die toetrad tot de Extra-tier. Zelfs buiten de Extra- en Premium-exclusieve games was de Essential-lijst ook een winnaar, want deze bevatte ook een andere dag-één-titel: Harry Potter: Quidditch Champions. Zie je hoe groot de schoenen zijn die oktober moet vullen?

Laten we beginnen met het Essential-spel van deze maand. Oktober bracht ons een vrij goede lijst met WWE 2K24, Dead Space en Doki Doki Literature Club. Is het zo goed als september? Niet echt, maar nog steeds goed.

En nu is het de beurt aan de Extra- en Premium-games.

PlayStation Plus Premium en Extra Gratis Games voor Oktober 2024

PS Plus Extra Gratis Games September 2024



De toevoegingen aan de Playstation Plus Game Catalogus voor oktober zijn onthuld en het is een traktatie! Dead Island 2 is zeker het vermelden waard, vooral omdat dit spel al maanden wordt genoten door Game Pass-abonnees sinds het in februari aan GP werd toegevoegd. Het enige dat in de buurt van gratis kwam voor PS Plus was de 2-uur durende proefperiode voor Premium-leden, ook in februari.

Het bekroonde spel Gris maakt ook deel uit van de lijst. Net als Dead Island 2 werd het ook minder dan een jaar geleden toegevoegd aan GP.

  • Dead Island 2 (PS4,PS5)
  • Two Point Campus (PS4,PS5)
  • The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me (PS4,PS5)
  • Gris (PS4,PS5)
  • Return to Monkey Island (PS5)
  • Ghostbusters: Spirits Unleashed (PS4,PS5)
  • Firefighting Simulator The Squad (PS4,PS5)
  • Overpass 2 (PS5)
  • Tour de France 2023 (PS4,PS5)
  • Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands (PS4) – PS Plus heruitgave



PlayStation Plus Premium Classics For October 2024

Hier zijn de klassieke en VR-titels die deze maand toetreden tot de Premium-tier.

  • The Last Clockwinder (PSVR2)
  • Dino Crisis (PS4,PS5)
  • Siren (PS4,PS5)
  • R-Type Dimensions EX (PS4)

In ander Playstation Plus nieuws, verlaten 8 titels Extra en 2 titels Premium op 22 oktober. Het pakket wordt aangevoerd door Gotham Knights en The Evil Within. Laatstgenoemde werd vorige maand per ongeluk verwijderd, maar werd teruggezet, om deze maand opnieuw en definitief te worden verwijderd. Dit was de titel waar gamers in de war over waren. Gezien de licenties die een rol speelden, zou The Evil Within een geweldig spel zijn geweest om over Halloween te spelen. PS Plus had kunnen onderhandelen voor één maand extra!

Waar kan je PlayStation Plus Extra en Premium goedkoper kopen?

Met de hulp van CdkeyNL kun je PlayStation Plus Extra en Premium abonnementen goedkoper kopen!

Gebruik gewoon onze prijsvergelijkingstool om de laagste prijs te vinden voor PlayStation Plus hogere tiers. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar slechts een abonnement van één maand of 12 maanden of langer. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over locatietoegang. Alles hebben wij voor je geregeld!

En om het een nog betere deal te maken, krijg je niet alleen inzicht in winkelbeoordelingen en prijsverloop, maar ook exclusieve CdkeyNL-kortingscodes bij geselecteerde winkels om je besparingen nog verder te vergroten! Dit zie je ook in de prijsvergelijkingstool.

Probeer het eens en ervaar het gemak van goedkoper PlayStation Plus Extra en Premium kopen, zodat je kunt beginnen met genieten van alle voordelen die het biedt!

CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN