SEGA’s Shinobi komt naar het grote scherm! Bekijk wat er binnenkort komt

10 oktober 2024 om 18:34 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Shinobi, de klassieke hack-and-slash actiegame van SEGA, krijgt een filmadaptatie. Sam Hargrave zal de Shinobi-film regisseren, en Ken Kobayashi schrijft het script. Shinobi is slechts de laatste in een lange rij recente videogame-adaptaties.

SEGA's Shinobi komt naar het grote scherm


Shinobi is een klassieke actieserie die voor het eerst in de arcades werd gelanceerd in 1987. In de hoofdrol de ninja Joe Musashi, het origineel was een groot succes door de innovatieve platformactie en de gelaagde levels. SEGA bracht de game uit op meerdere platforms, waaronder hun eigen Master System, voordat The Revenge of Shinobi uitkwam op de SEGA Mega Drive in 1989. De laatste Shinobi-game was Shinobi 3D op de Nintendo 3DS in 2011. Een nieuwe game in de serie werd aangekondigd tijdens The Game Awards 2023.

Recente successen van game-adaptaties, zoals The Last of Us, The Super Mario Bros. Movie en SEGA’s Sonic the Hedgehog, hebben SEGA geïnspireerd om het met Shinobi te proberen. De hack-and-slash platformserie heeft veertien titels voortgebracht en ongeveer 5 miljoen exemplaren verkocht wereldwijd op alle platforms. SEGA denkt daarom dat dit de perfecte keuze is om in een film om te zetten.

Shinobi-film: SEGA’s klassieke game komt naar het grote scherm

De Shinobi-film komt voort uit een samenwerking tussen SEGA en Universal, met Sam Hargrave als regisseur. Hargrave regisseerde de Extraction-films met Chris Hemsworth, waarbij beide films op de eerste en tweede plaats stonden op Netflix in 90 landen toen Extraction 2 in juni 2023 werd uitgebracht. Ken Kobayashi is de schrijver, bekend van Sunny en Marvel’s Hit-Monkey.

Universal en SEGA hebben nog geen details vrijgegeven over de aankomende Shinobi-game, maar velen zijn enthousiast dat Sam Hargrave, bekend van zijn actiefilms, de regisseur is. Fans van SEGA’s klassieke games kunnen de komende maanden meer details verwachten, waaronder casting en nieuws over de nieuwe Shinobi-game.

Shinobi filmadaptatie komt eraan

Van game naar film: Vergelijk game-key prijzen

Duik in je favoriete game-universums met deze games die films en tv-adaptaties hebben geïnspireerd. Vergelijk de prijzen van videogames op de prijsvergelijker van CDKeyNL en bespaar geld op duizenden games van tientallen betrouwbare en geverifieerde CD-key verkopers.

VERGELIJK GAME-KEY PRIJZEN EN BESPAAR GELD OP CDKEYNL

Download de CDKeyNL Browser Extensie Gratis – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg dat je ons toevoegt aan je favorieten.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde CD-key verkopers op onze winkelpagina’s.

Mis geen nieuws van CDKeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN