NHL 25 is hier – Wereldwijde release en prijsvergelijking voor EA Sports-fans

10 oktober 2024 om 11:31 in Gaming-nieuws met Geen reacties

NHL 25 is nu beschikbaar op Xbox Series X|S en PS5. Fans van de EA Sports hockeyserie hebben nieuwe manieren om te spelen met vernieuwde spelmodi. Ontdek nieuwe functies en vergelijk prijzen om de beste deals op CDKeyNL te krijgen.


NHL 25 is de heetste simulator van dit jaar en de beste manier om de spanning van de National Hockey League te ervaren. NHL 25 is een next-gen titel die gebruikmaakt van de nieuwe ICE-Q functie, die belangrijke verbeteringen biedt ten opzichte van eerdere versies en de spelers meer controle op het ijs geeft.

Fans kunnen het hockeyspel vandaag nog kopen op PS5 en Xbox Series X|S. Vergelijk de prijzen van game-sleutels op CDKeyNL om de nieuwste aanbiedingen en de beste prijzen voor videogames te ontdekken.

ICE-Q en Nieuwe Functies

Nieuwe functies die powered by ICE-Q zijn, maken NHL 25 de meest realistische hockeyervaring ooit. Next-gen visuals benadrukken de verbeterde controle met een hogere responsiviteit en expressiviteit op het ijs. De herziening van de AI helpt spelers om de controle op het ijs te behouden, terwijl teamgenoten reageren op posities en acties. EA heeft een authentieke ervaring geleverd met gloednieuwe animaties die zijn ontworpen om de responsiviteit tijdens adrenaline-pompende momenten te verbeteren.

NHL 25 heeft verschillende spelmodi om zowel veteranen als nieuwkomers in de serie tevreden te stellen. De franchise-modus heeft een broodnodige vernieuwing gekregen met een gestroomlijnde gebruikersinterface, een bijgewerkte contractoverlays, een nieuwe functie voor het wijzigen van speelstijlen en gemakkelijk leesbare informatie, zoals spelersstatistieken, doelpunten en uitdagingen. Iedereen die zijn perfecte hockeyteam wil opbouwen, kan dat doen in HUT, dat een nieuw enkel XP-systeem, herwerkte kaartniveaus en een gloednieuwe Wildcard-modus bevat.

NHL 25 prijsvergelijking voor EA Sports fans

Spelers kunnen NHL 25 op PS5 en Xbox Series X|S kopen tegen een verlaagde prijs door de aanbiedingen op de CDKeyNL vergelijkingsengine te vergelijken. NHL 25 is het 34e hoofddeel van de franchise, met decennia aan verbeteringen, aanpassingen en tweaks om je ervaring perfect te maken.

VERGELIJK DE PRIJZEN VAN GAME-SLEUTELS EN BESPARE GELD OP CDKEYNL

Download de CDKeyNL Browserextensie gratis – BESPARE GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons aan je bladwijzers toevoegt.
Je kunt alle beste en goedkoopste online aanbiedingen voor CD-sleutels, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware vinden van de geverifieerde CD-sleutelverkopers op onze winkelseiten.

Om geen nieuws over CDKeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN