Top 5 WTF-momenten in Gaming #2

9 oktober 2024 om 18:39 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Ook deze week blikken we terug op de Top 5 WTF-momenten in Gaming van de afgelopen week. Bekijk hier enkele van de nieuwste grappige en bizarre momenten in gaming en geniet van afgeprijsde game-keys op CDKeyNL.

WTF Gaming Moments

Er valt altijd wel iets te beleven in gaming, en iedereen maakt grappige momenten mee. Gelukkig worden veel van deze momenten gedeeld met de wereld, zodat iedereen ervan kan genieten. Of het nu gaat om een extreme uitbarsting in een videogame of een prachtige creatie in een openwereldspel, laten we samen de Top 5 WTF-momenten in Gaming van de afgelopen week bekijken:

#5: Ultiem Slagveld voor Warhammer Gemaakt

Op de vijfde plaats hebben we deze week een op maat gemaakt slagveld voor een Warhammer 40k-gevecht. Het slagveld, gemaakt door wyrmwoodgaming, zit vol met details. Op de tafel staan al veel tegenstanders en een spannende scène voor de strijd, maar dat is nog niet alles. Het geheel wordt afgemaakt met effecten zoals licht en mist om vuur te simuleren, waardoor er een droomslagveld voor Warhammer 40k-fans is gecreëerd.

#4 Tim Walz en Kamala Harris als Speelbare Personages in Crazy Taxi

De Amerikaanse politicus Tim Walz zei in een interview enige tijd geleden dat hij vroeger graag Crazy Taxi speelde op de Dreamcast. Dit inspireerde gebruiker Edward La Barbera om een mod voor Crazy Taxi te maken waarin Tim Walz een speelbaar personage is. Maar dat is niet alles. Naast Tim Walz is ook vice-president Kamala Harris aan het spel toegevoegd.

#3 De Skyrim Oma Stopt met Video’s Maken

Nu hebben we iets wat een beetje triest is. Shirley Curry, beter bekend als de Skyrim Oma, stopt met het uploaden van gamingvideo’s. Shirley Curry heeft in de afgelopen 9 jaar meer dan 1 miljoen abonnees verzameld op haar YouTube-kanaal. Nu, op 88-jarige leeftijd, gaat de Skyrim Oma zich richten op het uploaden van vlogs waarin ze over haar leven en andere onderwerpen praat, dus er zal nog steeds content van Shirley te zien zijn.

Skyrim Oma

#2 Attack on Titan Nagebouwd in Tiny Glade

Tiny Glade is een gloednieuw spel waarin je zonder beperkingen kastelen kunt bouwen. Animefan Devi, bekend op TikTok als Devivtuber, besloot Attack on Titan na te bouwen. Slechts één dag na de release had Devi al het Shiganshina-district nagebouwd. Hoewel de schaal kleiner is, is de gelijkenis met de stad uit de serie meteen herkenbaar.

#1 Zijn League of Legends-spelers de Slimste Gamers?

De Britse website WhichBingo ondervroeg ongeveer 1.000 gamers en mat hun gemiddelde IQ. Ze noteerden ook het hoofdspel van de deelnemers. De resultaten zijn indrukwekkend en laten zien dat de slimste spelers gemiddeld de League of Legends-spelers zijn, met een gemiddeld IQ van 120,4. Op de tweede plaats staan de spelers van Black Myth: Wukong, met een gemiddeld IQ van 119,8. Fifa 23/FC 24-spelers staan op de 20e plaats, met een gemiddeld IQ van 89,8.

IQ van Gamers

CDKeyNL Biedt Je de Beste Beschikbare Deals

Download de gratis CDKeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, trailers en de beste deals voor videogames, voeg ons toe aan je favorieten.
Je vindt alle beste en goedkoopste online aanbiedingen voor cd-keys, spelcodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

Mis geen nieuws van CDKeyNL, volg ons op Google News.

Lees dit bericht in :


Door Kilian Kilian


Meer Relevante Artikelen