Assassin’s Creed Shadows: Wat we weten over de nieuwe coöperatieve modus

9 oktober 2024 om 19:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Met het nieuws van de uitstel tot 14 februari 2025 voor Assassin’s Creed Shadows, lijken er nieuwe geruchten te zijn bijgekomen. Geruchten die spreken van een coöp-modus voor AC Shadows, waar je kunt spelen als Naoe of Yasuke.

Assassin’s Creed Shadows – Het nieuws over de coöp-modus

Het nieuws over de vermeende co-op modus komt van Tom Henderson van Insider Gaming. De bekende Insider informeert ons namelijk over deze vermeende nieuwe modus op 2 oktober 2024. Een modus die ons in staat zou stellen om co-op te spelen met een andere speler als Naoe of Yasuke.

Dit is zeker een zeer interessant nieuws, dat kan helpen het uitstel van AC Shadows tot volgend jaar te “verwerken”. Het is ook een strategische zet van Ubisoft om de crisis aan te pakken waar het bedrijf de laatste tijd mee te maken heeft gehad. Maar Tom benadrukt enkele aspecten van de coöperatieve modus.

Assassin’s Creed Shadows – De coöp-modus veroorzaakte de uitstel niet

Volgens de insider lijkt het erop dat de coöperatieve modus al in ontwikkeling was door het team van Ubisoft Montreal. Onder de codenaam LEAGUE was het al in ontwikkeling, lang voordat de beslissing werd genomen om het spel uit te stellen en het had geen invloed op de beslissing.

Gezien de complexiteit van het project lijkt het echter onwaarschijnlijk dat de coöp-modus op tijd klaar zal zijn voor de lancering op 14 februari 2024. Maar de insider herinnert ons eraan dat we in 2025 ook de komst van Assassin’s Creed Invictus kunnen verwachten, bevestigd door Ubisoft in 2022 als een multiplayer-spel in het AC-universum.

 

Assassin’s Creed Shadows – Wat we weten over de coöp-modus

Wat betreft de implementatie van de coöperatieve modus, hebben we nog niets concreets. Hoewel we enkele aannames kunnen doen. Het is niet zeker of de coöp-modus een aparte modus is of wordt geïntegreerd in het spel. De aard van de singleplayer suggereert echter een aparte modus.

Een integratie in de campagne zou op dit moment onmogelijk zijn. Gezien de singleplayer-aard van de titel zullen we, behalve in de open wereld of bepaalde secties, worden gevraagd om te spelen als de shinobi Naoe of de samoerai Yasuke, die respectievelijk een stealth- of krachtbenadering vertegenwoordigen, met verschillende missies. We moeten dus wachten op meer nieuws naarmate de releasedatum van 14 februari 2025 dichterbij komt.

 


ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet. Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN