Final Fantasy-Adaptatie op Xbox? De Producent Deelt Enkele Ideeën

9 oktober 2024 om 02:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Uit een recent interview met Naoki Yoshida, het brein achter de Final Fantasy-serie, blijkt dat hij geïnteresseerd is om de serie actief naar Xbox te brengen. Dit weerspiegelt de recente terugkeer van de serie naar Xbox.

Final Fantasy-Adaptatie op Xbox? De Producent Deelt Enkele Ideeën

Naoki Yoshida – Wil Final Fantasy XVI op Xbox zien

In een exclusief interview met Sports Illustrated Video Games bespreekt Naoki Yoshida, de directeur, maker en ontwerper van de Final Fantasy-serie, voornamelijk Final Fantasy XIV, de MMO gebaseerd op de serie die op 21 maart 2024 ook op Xbox is verschenen. Een lancering die meer dan 10 jaar heeft geduurd sinds de oorspronkelijke release in 2013.

Tijdens het interview vertelt Naoki Yoshida hoe Final Fantasy XVI op de pc is gelanceerd en hij spreekt zijn wens uit om het spel ook op Xbox te zien verschijnen. Hij is echter momenteel niet in staat om de komst te bevestigen of verdere details te delen. Toch blijft hij positief en moedigt hij de fans aan om de hoop niet op te geven.

FF I-VI Pixel Remaster – Het succes op Xbox brengt hoop voor de toekomst

Op de Tokyo Game Show 2024 was een van de spannendste aankondigingen de bevestiging van de komst van de Pixel Remaster van Final Fantasy I-VI. Binnen ongeveer een week na de lancering verscheen Final Fantasy I-VI Pixel Remaster in de top 20 van de wereldwijde Xbox-ranglijsten.

Dit succes betekent voor velen een kans dat Final Fantasy XVI naar Xbox komt, evenals toekomstige titels van Square Enix. Er is zelfs hoop dat de serie op Xbox Game Pass verschijnt, mogelijk zelfs bij de lancering, net zoals bij Atlus en de Persona-serie, met name Persona 5 Royal.



ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN