Monster Hunter Wilds: Voorbestelbonus en exclusieve Playstation-beloningen

8 oktober 2024 om 15:18 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Koop Monster Hunter Wilds nu en ontvang preorder bonussen. Playstation 5-spelers krijgen ook een extra PS-exclusieve bonus.



News Presented by Allkeyshop

Monster Hunter Wilds staat op het punt om het action RPG-genre opnieuw te definiëren en neemt je mee op avontuur in de ongetemde wildernis van het Monster Hunter-universum. Dit langverwachte vervolg op het bekroonde Monster Hunter World belooft verbluffende visuals, dynamische omgevingen, woeste wezens, uitdagende jachten en een levend ecosysteem dat constant evolueert.

Het spel wordt uitgebracht op 28 februari 2025 voor PC, Playstation 5 en Xbox Series X|S. Capcom heeft bevestigd dat het niet op de Nintendo Switch zal verschijnen.




Monster Hunter Wilds Preorder Bonus

Monster Hunter Wilds komt pas begin volgend jaar uit, maar het is de moeite waard om nu te pre-orderen om de speciale bonus van de Guild Knight gelaagde pantser set en het Hope Talisman-item te bemachtigen. Dit is beschikbaar voor alle digitale en fysieke edities, en op alle platforms waarop de game wordt uitgebracht.


Monster

En het houdt daar niet op. Er is een extra bonus voor fans van de serie die Monster Hunter World en/of Iceborne bezitten. Als je opgeslagen gegevens hebt van de 2 vorige games bij de lancering van Wilds, ontvang je Palico-uitrusting die je kunt gebruiken in Monster Hunter Wilds, en een naamplaatje dat je kunt gebruiken voor je Hunter-profiel. Hier zijn de exacte in-game uitrustingsbonussen geassocieerd met World en Iceborne:


  • Monster Hunter World
    • Felyne Leren Pantser Set en Acorn Spade wapen
  • Monster Hunter Iceborne
    • Felyne Duffel-pantser set en Trekker-pikhouweel

Monster

Monster Hunter Wilds Playstation Exclusief

Monster Hunter Wilds heeft exclusieve beloningen toegevoegd voor Playstation-spelers. Dus bovenop de pre-order bonus en de opgeslagen gegevens bonus, ontvangen PS5-gamers ook een Monster Hunter Wilds Digitaal Mini Artbook. Dit is een aparte applicatie van de game en kan op een later tijdstip beschikbaar zijn.


Monster

Waar kan ik Monster Hunter Wilds game keys kopen voor de laagste prijs?

CdkeyNL kan je helpen enorme besparingen te realiseren wanneer je videogames zoals Monster Hunter Wilds koopt, simpelweg door gebruik te maken van onze prijsvergelijkingstool. Het helpt je om de laagste prijs van videogames in realtime te vinden!

Ontdek nu de Monster Hunter Wilds ervaring – Vergelijk CD Key prijzen op CdkeyNL.

En om je besparingen nog meer te vergroten, pas je de exclusieve CdkeyNL kortingscodes toe bij geselecteerde verkopers die je ook in de tool zult zien. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben alles gedekt!

Veilig goedkope game keys kopen is ons belangrijkste doel, dus je ziet niet alleen de laagste prijzen voor game keys, maar krijgt ook inzicht in prijs geschiedenis, winkelbeoordelingen, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.



CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN