Dragon Ball Z-legendarische verteller Doc Harris overlijdt op 76-jarige leeftijd

8 oktober 2024 om 08:46 in Gaming-nieuws met Geen reacties

De legendarische stemacteur en presentator, Doc Harris, bekend om zijn Engelse nasynchronisatie van Dragon Ball Z, is op 76-jarige leeftijd overleden.


News Presented by Allkeyshop


Dragon Ball Z heeft vele generaties overbrugd en is uitgegroeid tot een van de bekendste namen in de anime-wereld, wereldwijd. Mensen kennen misschien alle namen van de personages, maar weinigen kenden de mensen erachter. Als er echter één stemacteur is die bovenaan de lijst zou staan, dan is het Doc Harris. Tenminste, in de Engelstalige wereld.

De legendarische acteur was de stem achter de Engelse nasynchronisatie van Dragon Ball Z. Hij verscheen in meer dan 200 afleveringen en is vooral bekend om zijn iconische zin: “We zien je de volgende keer in Dragon Ball Z.” aan het einde van de afleveringen.



Geboren als Gilbert Auchinleck, was Doc Harris een populaire Canadese presentator die in 1971 zijn carrière op de radio begon. Uiteindelijk ging hij acteren en verscheen in tal van cartoons en videogames. Hij overleed op 5 oktober op 76-jarige leeftijd. Veel persoonlijkheden uit de industrie en media hebben eerbetonen gepubliceerd om zijn werken te herdenken.

CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN