Horizon Zero Dawn Remastered: Haal de €10 Upgrade – Pre-order Prijzen Vergeleken

7 oktober 2024 om 16:41 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties
Horizon Zero Dawn Remastered: Haal de EUR10 Upgrade - Pre-order Prijzen Vergeleken

Ontdek Geweldige Kortingen op Horizon Zero Dawn Remastered met CDkeynl


Als je al de Horizon Zero Dawn Complete Edition bezit, kun je een korting van 39,90 € krijgen direct in de Steam Store. Of haal de Horizon Zero Dawn Complete Edition op Instant Gaming voor slechts 9,19 €, waardoor je bijna 30 € bespaart!

Horizon Zero Dawn Remastered biedt een adembenemende ervaring met verbluffende visuals en verbeterde functies voor de pc. Speel als Aloy, een ervaren machinejager, en verken een levendige wereld vol mysterieuze ruïnes en dodelijke machines. Ga tactische gevechten aan met krachtige vijanden, gebruik een arsenaal aan wapens en vaardigheden, en ontdek de geheimen van Aloy’s oorsprong.

Deze editie bevat ook de uitbreiding The Frozen Wilds, die nieuwe gebieden, machines en wapens toevoegt aan je avontuur.

Check onze vergelijkingspagina’s om de beste deals te vinden op Horizon Zero Dawn Remastered en ga op avontuur met Aloy voor de beste prijs!


Ontvang nu de Laagste Prijs voor Horizon Zero Dawn!

Op zoek naar een betere deal voor deze game? Klik gewoon op de laagste prijs om je game voor minder te krijgen. Mis het niet – koop deze game vandaag nog voor minder!


KOOP GOEDKOPERE CD-KEYS BIJ CDKEYNL

Download de Allkeyshop Browser Extensie Gratis – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over games, trailers en de beste deals, voeg ons toe aan je favorieten.
Je vindt de beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde verkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeynl te missen, abonneer je op Google News.

Door Merc Merc

Lees dit bericht in :

MEER RELEVANTE ARTIKELEN