Assetto Corsa EVO: Vroege toegang uitgesteld tot januari 2025

5 oktober 2024 om 16:10 in Gaming-nieuws met Geen reacties

De makers van Assetto Corsa EVO hebben aangekondigd dat de fase van Vroege Toegang is uitgesteld tot 16 januari 2025. Lees verder voor alle details en de nieuwste trailer.


News Presented by Allkeyshop


Ben je klaar om de spanning van het circuit te ervaren zonder je huis te verlaten? Assetto Corsa EVO, een meesterwerk in racesimulatie, biedt een ongeëvenaard niveau van realisme en onderdompeling. Met zijn nauwkeurig ontworpen fysische motor, verbluffende graphics en een ongelooflijke lijst van voertuigen en circuits, is EVO een must-play voor elke racefan.

Wanneer komt deze nieuwste aflevering van de Assetto Corsa-franchise uit?

Releasedatum van Assetto Corsa EVO

Assetto Corsa EVO is nu al vijf jaar in ontwikkeling en hoewel het een goed jaar lijkt om het uit te brengen (na al die jaren), is het team er nog niet klaar voor. Daarom werd een officiële aankondiging gedaan om de vroege toegang van de game uit te stellen.

Volgens KUNOS wordt Assetto Corsa EVO nu gelanceerd op 16 januari 2025 op Steam. En omdat het in Vroege Toegang zal zijn, komt de volledige release niet eerder dan ten minste een jaar daarna. Nou ja, dat is wat de meeste mensen speculeren.

Door de recente frequente uitgaves van ogenschijnlijk onvoltooide games, steunen spelers nu meer dan ooit een vertraging. En sinds het fiasco van de lancering van Test Drive Unlimited Solar Crown, zorgt Assetto Corsa ervoor dat het niet in dezelfde valkuil valt.

Hoewel we de game nog vier maanden niet zullen zien, liet KUNOS ons niet met lege handen achter. Samen met de aankondiging van de vertraging werd een nieuwe trailer uitgebracht die voor het eerst in-game beelden toont.



Assetto Corsa EVO komt uit voor PC in januari 2025 en hoewel er nog geen datum is voor consoles, is bevestigd dat de game ook voor Playstation en Xbox zal verschijnen. Waarschijnlijk gebeurt dit bij de volledige release.

Waar kan ik Assetto Corsa EVO gamekeys kopen voor de laagste prijs?

CdkeyNL kan je helpen enorme besparingen te scoren wanneer je videogames koopt, simpelweg door gebruik te maken van onze prijsvergelijkingstool. Het zal je helpen de goedkoopste prijs van videogames in realtime te vinden!

Om je besparingen nog meer te verhogen, pas je de exclusieve CdkeyNL-kortingscodes toe bij geselecteerde verkopers die je ook in de tool zult zien. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben dat allemaal gedekt!

Veilig goedkope gamekeys kopen is ons belangrijkste doel, dus niet alleen zie je de laagste gamekey-prijzen, maar je krijgt ook inzicht in de prijsgeschiedenis, winkelrecensies, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.

Omdat Assetto Corsa EVO nog niet te koop is, kun je voorlopig de andere games in de franchise bekijken. Ontdek de kracht achter AC en begin je voor te bereiden op EVO wanneer het wordt gelanceerd.

CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN