Todd Howard Verklaart de Enorme Grootte van Bethesda’s Games – Ontdek Waarom

5 oktober 2024 om 01:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Todd praat over Bethesda’s “onverantwoord grote” games vol creativiteit.

In een recent interview met BAFTA legt Todd Howard, een sleutelfiguur en het gezicht van Bethesda, de filosofie uit achter hoe het team werelden in de game creëert. Enorme, verkenbare werelden die geheimen verbergen en spelers belonen.


Todd Howard – Het Wereldbouwproces Achter Skyrim en Starfield

De nieuwe BAFTA-video van 27 september 2024 toont niemand minder dan Todd Howard, Game Director en Executive Producer bij Bethesda Game Studios. Hij staat achter de beroemde The Elder Scrolls-serie en later Fallout, beginnend met Fallout 3, en de nieuwste IP van het team, Starfield.

Open werelden die fantasy- en sci-fi-universums bieden en door de jaren heen de harten van talloze spelers hebben veroverd. In Bethesda-games kunnen spelers lange tijd spelen en iets anders ervaren dan andere spelers.

Todd legt uit dat zijn rol vergelijkbaar is met die van een filmregisseur, die met het team samenwerkt tijdens het creëren van missies, de wereld en personages. Deze “onverantwoord grote” spelwerelden zijn een van de meest unieke kenmerken van Bethesda’s open-wereldgames, die teruggaan tot de eerste The Elder Scrolls: Arena, met zijn procedureel gegenereerde, bijna oneindige kaart.



Bethesda – Wat Zijn de Voornaamste Inspiraties

Open werelden vol creativiteit van het hele ontwikkelingsteam. De grootste uitdaging ligt in het creatieve aspect, dat een belangrijke rol speelt bij het leuk houden van de game op de lange termijn. Wat betreft de inspiratiebronnen van Bethesda’s werelden, is het team zeker niet terughoudend om ze te noemen, en vaak worden ze rechtstreeks in hun games verwerkt.

Zoals Todd bevestigt, zijn de inspiratiebronnen onder andere Interstellar, The Martian, en series zoals Battlestar Galactica, The Expanse en nog veel meer voor Starfield. Deze invloeden zijn te herkennen aan de vele Paaseieren in Bethesda-games, die genres zoals The Lord of the Rings en Game of Thrones voor Fantasy bestrijken, evenals modernere referenties, vaak over de verschillende IP’s van Bethesda heen.

Deze inspiratiebronnen tonen ook de creatieve kant van het ontwikkelteam, een van de factoren die hebben bijgedragen aan de indruk die Bethesda’s games op spelers maken. Vooral met zijmissies die ruimte laten voor verbeelding en vaak meer worden gewaardeerd dan de hoofdmissie. Dit is iets wat Bethesda wil bieden met de recente Starfield: Shattered Space, hoewel de feedback tot nu toe niet overeenkomt met wat velen van de DLC hadden verwacht.



ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN