Epic Games: Gratis Spellen Week

4 oktober 2024 om 05:22 in Gaming-nieuws, Gratis met Geen reacties

Bear and Breakfast GRATIS op Epic Games Store? Pak het en vergelijk de prijzen van pc-games voor nog meer besparingen op CdkeyNL! Bespaar groot op al je favoriete games!


Nieuws gepresenteerd door Allkeyshop

Maak je klaar om je gamebibliotheek uit te breiden zonder een cent uit te geven! Elke week biedt de Epic Games Store fantastische games helemaal gratis aan. Of je nu van indieparels, AAA-titels of iets daartussenin houdt, er is vast iets dat je interesse wekt, dus kijk elke donderdag voor de wekelijkse update.

Bear and Breakfast Gratis Epic Game Key

Hoewel er sommige weken twee games te winnen zijn, is er deze week maar één. Maar dat is prima, want deze week is de aanbieding een gratis Epic-sleutel voor Bear and Breakfast. En het is een geweldig spel voor alle leeftijden, met urenlang plezier, perfect voor het weekend.

Bear and Breakfast is een charmant managementspel waarin je als Hank speelt, een beer die probeert een bed & breakfast in het bos te runnen. Hank en zijn vrienden veranderen een verlaten hut in een bloeiende onderneming, die nietsvermoedende toeristen aantrekt.

Naarmate het spel vordert, bouw je niet alleen je herberg op en pas je deze aan, maar verken je ook de mysteries van het bos, waarbij je onderweg een dieper plot onthult. Je ontmoet verschillende personages, voltooit missies en verzamelt items om je herberg te verbeteren terwijl je een positieve reputatie behoudt.




Mis de kans niet om dit spel gratis te spelen! De sleutel is alleen beschikbaar tot 10 oktober, wanneer deze wordt vervangen door de volgende gratis games. Ja, twee games voor volgende week! Ze zijn Empyrion – Galactic Survival en Outliver: Tribulation.

Als je de aanbieding van vorige week hebt gemist, was het The Spirit and the Mouse. Maar maak je geen zorgen, je kunt de CD-sleutel hier op CdkeyNL goedkoop krijgen!

Waar kan ik gamesleutels kopen voor de laagste prijs na de gratis periode?

CdkeyNL kan je helpen enorme besparingen te behalen wanneer je videospellen koopt zoals Bear and Breakfast en The Spirit and the Mouse, simpelweg door gebruik te maken van onze prijsvergelijkingstool. Hiermee vind je in realtime de goedkoopste prijs van videogames!

Om je besparingen nog verder te verhogen, kun je de exclusieve CdkeyNL-kortingscodes toepassen bij geselecteerde verkopers die je ook in de tool ziet. En maak je geen zorgen over locatie of platform, we hebben dat allemaal gedekt!

Het veilig kopen van goedkope gamesleutels is ons belangrijkste doel, dus je ziet niet alleen de laagste prijzen voor gamesleutels, maar je krijgt ook inzicht in de prijsgeschiedenis, winkelbeoordelingen, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar, en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcards.

CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN