New World: Aeternum-Update – Is Dit het Echte Frisse Begin voor Alle Spelers?

4 oktober 2024 om 00:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

New World: Aeternum – A New Adventure Rising from the Ashes of New World

Na de aankondiging in juni van New World: Aeternum, de nieuwe Action RPG-ervaring gebaseerd op New World, is het team van Amazon Games terug om ons nieuw nieuws te brengen. Met New World: Aeternum dat nu zijn lanceringsdatum van 15 oktober 2024 nadert.

New World: Aeternum-Update – Is Dit het Echte Frisse Begin voor Alle Spelers?

New World: Aeternum – Wat de nieuwe versie van het spel biedt

In een aankondiging van 23 september 2024 onthulde het team van Amazon Games wat Aeternum naar New World brengt. Zoals het team uitlegt, is New World sinds de lancering in 2021 ingrijpend veranderd. En met Aeternum belooft het team de definitieve versie van New World. Met nieuwe toevoegingen om nieuwe spelers te helpen, en enkele speciale extraatjes voor veteranen, waaronder:

  • De PVP-zone van The Cursed Mists: Een PVP-gebied in Cutlass Keys, waar spelers moeten oppassen in dit Free-for-All gebied. Ze kunnen waardevolle Cursed Doubloons verdienen, die toegang geven tot de beste eindspel-uitrusting. Maar spelers riskeren hun buit te verliezen als ze sterven in de Cursed Mists, en andere spelers kunnen hun achtergelaten items oprapen.
  • The Hive of the Gorgons 10-speler Raid: Een enorme 10-speler raid met de dreiging van Gorgonen, met een kerker vol puzzels en gevaren op elke hoek. Door enkele van de grootste en moeilijkste bazen in het spel te verslaan, worden de spelers beloond met uitrusting, waaronder wapens en pantser, op het hoogste niveau voor elke speelstijl.



New World: Aeternum – Standaard- en Legacy-servers uitgelegd

Met New World: Aeternum heeft het team besloten om een grote verandering door te voeren in de spelservers van New World. De huidige spelservers worden hernoemd tot Legacy-servers, terwijl de nieuwe Aeternum-servers Standaard-servers worden genoemd. Twee verschillende ervaringen, die alle spelers zullen dwingen een nieuw personage aan te maken op de Standaard-server. Specifiek:

  • Legacy-serverpersonages kunnen niet worden overgedragen naar Standaard-servers.
  • Standaard-serverpersonages kunnen worden overgedragen naar Standaard-servers, maar alleen permanent.
  • Het overdragen of aanmaken van een personage is alleen mogelijk als de gekozen server niet vol of geblokkeerd is.

New World: Aeternum zal ook debuteren op PS5 en Xbox Series X/S. Wat betreft de situatie van Legacy-servers, Amazon Games heeft momenteel geen plannen om de Legacy- en Standaard-servers samen te voegen. Kortom, New World: Aeternum, dat op 15 oktober verschijnt, richt zich op een herlancering van New World en een nieuw begin voor veel spelers. Profiteer van de aanbiedingen van CDkeyNL om te besparen en je voor te bereiden op New World: Aeternum.



ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN