Call of Duty: Black Ops 6 Game Pass-trailer en prijzen

4 oktober 2024 om 18:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Call of Duty: Black Ops 6 komt over een paar weken uit, en we hebben nu de Xbox Game Pass-trailer. Black Ops 6 zal op de eerste dag beschikbaar zijn op Game Pass Ultimate op 25 oktober. Verwachtende fans kunnen hun CoD: Black Ops 6 game key vandaag nog op CDKeyNL voor minder scoren. Zorg dat je klaar bent voor de release op PlayStation, Xbox en PC.

Black Ops 6 Game Pass Trailer

Call of Duty: Black Ops 6 is de volgende titel in Activision’s enorm populaire FPS-serie. Zoals altijd bij elke CoD-release bouwt de hype zich op voor Treyarch’s nieuwste first-person shooter. Fans waren dol op de recente bèta-weekenden omdat ze de kans kregen om de aankomende shooter op PlayStation, Xbox en PC uit te proberen.

Black Ops 6 komt uit op 25 oktober, en fans kunnen niet wachten om de nieuwe game te spelen, die vanaf dag één op Xbox Game Pass Ultimate beschikbaar zal zijn. Dit maakt het een van de meest verwachte games in de geschiedenis van de franchise. Het is de eerste CoD-game die vanaf dag één beschikbaar is op Game Pass sinds Microsoft Activision Blizzard overnam voor 69 miljard dollar in 2023.

Lees hoe Microsoft in de rechtbank won om Activision Blizzard over te nemen in een recorddeal

Call of Duty: Black Ops 6: Uitleg over de Xbox Game Pass Deal

Xbox Game Pass is de premium abonnementsdienst van Microsoft, die spelers toegang geeft tot honderden games op Xbox en PC. Abonnees van Game Pass kunnen vanaf de eerste dag spelen, exclusieve beloningen verdienen en games met korting kopen. De Xbox Game Pass-deal is extra aantrekkelijk omdat Call of Duty: Black Ops 6 op 25 oktober naar de abonnementsdienst komt, dezelfde dag dat het uitkomt op PlayStation, Xbox en PC.

Om Call of Duty: Black Ops 6 zonder extra kosten te spelen op de Xbox Game Pass, moeten spelers zich abonneren op Game Pass Ultimate, PC Game Pass of Game Pass Ultimate. Het goede nieuws is dat je geld kunt besparen met de vergelijkingstool van CDKeyNL. Op het moment van schrijven kun je tot wel 75% besparen op je Xbox Game Pass Ultimate-abonnement. Vergelijk prijzen met één klik hieronder.

Black Ops 6 CDKeys Prijsvergelijking

Vergelijk de prijzen van Black Ops 6 game keys op CDKeyNL en scoor de meest verwachte FPS van 2024 met korting. Ontdek duizenden afgeprijsde videogames met één druk op de knop en bespaar op je game keys.

VERGELIJK GAME KEY PRIJZEN EN BESPAAR GELD OP CDKEYNL

Download gratis de CDKeyNL Browser Extension – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogamenieuws, trailers en de beste deals, voeg ons toe aan je favorieten.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

Mis geen nieuws meer van CDKeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN