Prime Gaming Gratis Games Van Amazon Luna – Oktober 2024

2 oktober 2024 om 13:15 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Prime Gaming-leden kunnen in oktober gratis toegang krijgen tot deze games met Amazon Luna. Krijg nu je Amazon Prime-abonnement goedkoper via CdkeyNL!



Nieuws Gepresenteerd door Allkeyshop

Amazon Luna Gratis Games Voor Prime Gaming in Oktober

De Fallout- en Rings of Power-feestelijkheden zijn voorbij, aangezien de games die op Luna voor Prime werden toegevoegd tijdens de première van beide shows officieel niet meer beschikbaar zijn. Fallout New Vegas: Ultimate Edition en Fallout 3: Game of the Year Edition waren een paar maanden beschikbaar, terwijl Middle-earth Shadow of War een maand beschikbaar was.

Naast deze titels zijn de “vaste” games op Luna voor Prime nog steeds beschikbaar. Dit omvat Fortnite, LEGO Fortnite, Fortnite Festival, Rocket Racing, Fortnite Battle Royale, XDefiant en Trackmania.

Aangezien de Prime Gaming-line-up voor oktober 2024 nog niet is onthuld, kun je alvast beginnen met het spelen van een van deze Luna-games die ook gratis zijn met je Prime-abonnement.


Prime Games Van Amazon Luna Oktober


In totaal zijn er in oktober 10 titels gratis te streamen. En je moet Luna wel de eer geven, want de meeste games passen perfect bij het griezelige seizoen. Alien Isolation is er één, en hoewel de game 10 jaar oud is, blijft de horror nog steeds indrukwekkend. Er is ook Tormented Souls, die hoog scoort en je een angstaanjagende game-ervaring biedt, vergelijkbaar met Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark.

Maar natuurlijk zijn er deze maand niet alleen horror- en survivalgames. We hebben ook zeer interessante games die niet-horrorfans zullen aanspreken, zoals Monster Hunter en Dr. Fetus’ Mean Meat Machine.

Hier is de volledige lijst van gratis games die Prime Gaming-leden kunnen spelen op Amazon Luna:


  • Fortnite (geeft toegang tot LEGO Fortnite, Fortnite Festival, Rocket Racing, Fortnite Battle Royale)
  • Trackmania
  • XDefiant
  • Alien: Isolation
  • Mortal Shell
  • Dusk
  • Perish
  • Tormented Souls
  • Amid Evil
  • Valfaris
  • Doomblade
  • Monster Harvest
  • Dr. Fetus’ Mean Meat Machine



Amazon Luna Augustus Games


Wat is Amazon Luna?

Amazon Luna is een cloud gaming-service vergelijkbaar met Xbox Cloud Gaming of Sony’s PlayStation Now. Met cloud gaming kun je videospellen spelen op verschillende apparaten zonder dat je een krachtige spelconsole of computer nodig hebt. De spellen worden eigenlijk uitgevoerd op externe servers en je stuurt alleen de controllercommando’s en ontvangt de videofeed.

Er zijn twee manieren om games op Luna te spelen. Je kunt ofwel toegang krijgen tot een basisbibliotheek van games via een Prime-abonnement of je kunt je abonneren op Luna+ voor een bredere selectie titels.

Waar kun je goedkoper een Amazon Prime-abonnement kopen?

Is je gratis proefperiode voorbij? Krijg je Prime-abonnement goedkoper via CdkeyNL. Hoewel het het daadwerkelijke lidmaatschap betreft, kunnen wij de beste prijs aanbieden voor een Amazon Cadeaubon, die je kunt gebruiken om het abonnement te betalen.



CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN