Win een gratis Silent Hill 2 CD Key – Game Key Giveaway 2024

2 oktober 2024 om 05:35 in Aanbiedingen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Doe nu mee aan de wekelijkse CdkeyNL giveaway en win een GRATIS Silent Hill 2 CD key. Er zijn drie digitale game-keys voor PC te winnen!


News Presented by Allkeyshop


Ben je klaar om terug te keren naar het angstaanjagende stadje Silent Hill? De iconische survival horror game die miljoenen in zijn greep had, keert op tijd voor Halloween op ijzingwekkende wijze terug. Met geüpdatete graphics, verbeterde gameplay-mechanieken en een diepere verkenning van James Sunderland’s verontrustende reis, zal deze remake zeker een blijvende indruk achterlaten.

Maak de lancering nog spannender door een gratis Silent Hill 2 game key te winnen met onze nieuwste CdkeyNL Extension Giveaway. Win 1 van de 3 gratis Silent Hill 2 game keys voor PC met CdkeyNL.

Het evenement loopt van 1 oktober tot 8 oktober, net op tijd voor de release van het spel.

Winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht en hebben 1 week de tijd om de prijs op te eisen.


Free Silent Hill 2 Remake CD Key


*Let op dat het gebruiken van de naam van iemand anders om deel te nemen aan de Gleam-wedstrijd strikt verboden is. Overtreders krijgen een permanente ban van de website en toekomstige Gleam-evenementen.

Hoe win je de gratis Silent Hill 2 CD Key?

Download simpelweg de CdkeyNL Extension en voltooi een van de 6 manieren om deel te nemen aan de Silent Hill 2 CD key-wedstrijd die je hier vindt. De lijst bevat het inschrijven voor de nieuwsbrief, waar je ook een cadeaukaart van €50 kunt winnen!

Wil je echt winnen? Doe alle 6 om je kansen te vergroten. Elke actie is gelijk aan 1 ticket, behalve het installeren van onze extensie, wat automatisch 2 tickets oplevert.

De CdkeyNL Extension is beschikbaar voor Firefox, Opera, Chrome, Microsoft Edge en Brave browsers.



Waar kan ik de Silent Hill 2 CD Key goedkoop kopen?

Niet het type dat geluk heeft? Koop Silent Hill 2 goedkoop met de hulp van CdkeyNL!

Gebruik onze prijsvergelijkingstool om te zien waar en voor hoeveel je de goedkoopste Silent Hill 2 game key in real time kunt kopen. Het toont niet alleen de huidige prijzen en beoordelingen van verkopers, maar ook de kosten voor betaalmethoden zoals PayPal en creditcards, plus een prijsgeschiedenisgrafiek zodat je toekomstige prijsdalingen kunt voorspellen.

Vervolgens kun je exclusieve CdkeyNL-kortingscodes toepassen bij geselecteerde verkopers voor extra besparingen! Deze deal is het beste alternatief voor het winnen van een gratis Silent Hill 2 CD key.

CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN