Throne and Liberty is de #1 trending game op Steam bij lancering

2 oktober 2024 om 11:30 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Throne and Liberty is op dit moment de meest trending game op Steam, nu de MMORPG is gelanceerd op PS5, Xbox Series X|S en PC. NCSOFT en Amazon hebben de MMO op 1 oktober 2024 uitgebracht. Het is free-to-play en biedt PvE- en PvP-gameplay die zich richt op gildes. Je kunt deals voor Throne and Liberty vinden op CDKeyNL.

Throne and Liberty: Alles wat we tot nu toe weten

Throne and Liberty, de nieuwe fantasy MMO van NCSOFT en Amazon Games, werd uitgebracht op PS5, Xbox Series X|S en PC op 1 oktober 2024. De MMORPG is free-to-play en dat heeft er blijkbaar voor gezorgd dat de game het nummer één trending spel op Steam werd, waarbij het EA Sports FC 25 van de top heeft verstoten.

Amazon Games’ nieuwste MMO is de meest populaire nieuwe release op Steam, voor FC25, Halls of Torment en Ravenswatch. De succesvolle lancering op 1 oktober resulteerde in een piek van 326.377 gelijktijdige spelers op Valve’s platform, waarmee het tijdelijk de tweede meest gespeelde game op Steam werd, na Counter-Strike 2. Throne and Liberty is gratis te downloaden op PC, PS5 en Xbox Series X|S.

Throne and Liberty #1 Trending Game on Steam

Throne and Liberty trending op Steam: PvPvE gameplay uitgelegd

Het succes van Throne and Liberty, dat nu beschikbaar is in het Westen na de release in Zuid-Korea afgelopen december, is te danken aan de focus op PvPvE. Gesitueerd in Solistrium, verdedigen spelers de wereld tegen Kazar, die de fragmenten van de Sylaveth Ster zoekt om de controle over de wereld te krijgen. Spelers verdedigen Solistrium door samen te werken en deel te nemen aan dungeons, raids en wereldbazen-gevechten. Elke overwinning levert spelers krachtige nieuwe wapens en waardevolle buit op.

PvP in Throne and Liberty is optioneel, maar kan leuk zijn als je met grote gildes speelt. De MMO wijkt af van traditionele games in het genre en heeft geen klassensysteem meer. In plaats daarvan ontdekken spelers hun speelstijl door verschillende wapentypes uit te proberen, net zoals in FF14 Online. Spelers hebben sinds de release op 1 oktober al enorm veel plezier gehad met Throne and Liberty. De frisse benadering van PvPvE zorgt ervoor dat de MMO blijft trenden op Steam.

Vind de beste editie van Throne and Liberty voor jou

Haal het meeste uit Throne and Liberty door de prijzen van de Deluxe en Ultimate edities te vergelijken op de CDKeyNL vergelijkingsengine. De Throne and Liberty Ultimate Edition is een geweldige manier om in de MMO te duiken, met zes transformaties, twee Amitoi, drie titels, een emote, twee outfits en 1000 Lucent.

VERGELIJK GAME KEY PRIJZEN EN BESPAAR GELD OP CDKEYNL

Download de Allkeyshop browserextensie gratis – BESPAAR GELD

Voor al het laatste gamenieuws, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons toevoegt aan je favorieten.
Je vindt de beste en goedkoopste online deals voor cd-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-key verkopers op onze winkelpagina’s.

Meld je aan bij Google News om geen enkel nieuws over Allkeyshop te missen.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN