Sony bevestigt wereldwijde storing: PlayStation Network is offline!

1 oktober 2024 om 14:12 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Wereldwijde verstoring nu Sony bevestigt dat het Playstation Network plat ligt. Het probleem blijft voor sommige gebruikers aanhouden en is nog niet volledig opgelost.



News Presented by Allkeyshop

Problemen met je Playstation-account? Je bent niet de enige.

Wereldwijde Storing Playstation Network

Playstation Network kampte enkele uren geleden met een wereldwijde storing op meerdere fronten. Gebruikers meldden dat games crashten en dat ze niet konden inloggen op hun accounts. De eerste golf van meldingen begon omstreeks 2AM CET / 8PM PT. Het was geen lokale storing, want gebruikers uit verschillende delen van de wereld werden getroffen.

Gamers stroomden massaal naar verschillende forums om uit te zoeken wat er aan de hand was, vooral degenen die bezig waren met het kopen van een digitale sleutel. Sindsdien hebben grote gamingnieuwssites de melding bevestigd, en ook Downdetector heeft het probleem gerapporteerd.

Sony pakte de melding op en bevestigde deze. Volgens de status op het hoogtepunt waren alle Playstation-platforms, Playstation Video en Playstation Store getroffen. Sony verklaarde dat hun detailhandelsarm, Playstation Direct, gespaard bleef, maar er waren tegenstrijdige berichten. Zoals te zien in de onderstaande screenshot, hadden sommige gebruikers andere ervaringen.


Playstation Network Down


Op het moment van schrijven is het probleem nog niet volledig opgelost. De meeste gebruikers hebben alle functies weer werkend, maar sommigen hebben minder geluk. Playstation heeft echter verzekerd dat ze nog steeds aan het probleem werken en dat er binnenkort een volledige oplossing zal zijn.

Vanwege deze wereldwijde storing hebben meer gamers hun onwrikbare steun voor offline games en fysieke schijven verdubbeld. Wat vind jij?

CDKEYNL HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de CdkeyNL-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over CdkeyNL, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN