Diablo 4: Vessel of Hatred Spiritborn Class Hands-On: Alles wat Je Moet Weten

1 oktober 2024 om 02:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties
Diablo 4: Vessel of Hatred Spiritborn Class Hands-On: Alles wat Je Moet Weten

Diablo IV: Vessel of Hatred, de langverwachte uitbreiding DLC, staat voor de deur. Deze DLC brengt niet alleen een nieuwe klasse naar de actie-RPG van Blizzard, maar introduceert ook een nieuw speelgebied met de mysterieuze jungle van Nahantu en nieuwe gameplaymechanieken. Ontdek de aankomende content en koop Diablo 4: Vessel of Hatred voor de beste prijs.

Diablo IV: Gorilla Beschermgeest



Spiritborn Klasse Overzicht: Een nieuwe manier van aanpassing

In het hart van de nieuwe Diablo IV: Vessel of Hatred DLC staat een nieuwe spelklasse: de Spiritborn. Deze klasse introduceert een nieuwe vorm van gameplay door toegang te geven tot de 4 Bewakers: Jaguar, Gorilla, Adelaar en Duizendpoot, elk met verschillende speelstijlen binnen één enkele klasse.

De nieuwe Spiritborn-klasse in Diablo 4 biedt een zekere mate van flexibiliteit, waardoor spelers kunnen experimenteren met de speelstijl die het beste bij hen past. Elke Geest vervult een andere rol, van enkelvoudige of meervoudige DPS tot Tank of Debuffer.

Diablo IV: De 4 Bewakers van de Spiritborn klasse



Vessel of Hatred Gameplay: Een diepgaande blik op de nieuwe inhoud

De Diablo 4: Vessel of Hatred DLC breidt de spelervaring verder uit door de Nahantu Jungle te introduceren. Een jungle vol mysteries en gevaren wacht de spelers, samen met de toevoeging van 3 nieuwe vijandelijke klassen: Hollows, Dregs en Lacuni.

Met nieuwe vijanden om te verslaan en bedreigingen op elke hoek, laat Vessel of Hatred ons eindelijk huurlingen inhuren en introduceert een nieuw Runensysteem, waar we Rituele Runen kunnen combineren met Oproepingsrunen om krachtige nieuwe Woorden van Macht te creëren die in uitrusting kunnen worden geplaatst.



Diablo 4 Vessel of Hatred DLC Releasedatum: Wanneer kun je spelen?

Diablo IV Vessel of Hatred, de nieuwe uitbreidings-DLC voor Diablo 4, wordt officieel uitgebracht op 8 oktober 2024. Het stelt spelers in staat een nieuw avontuur te beginnen met een verhaal dat zich afspeelt in de Nahantu Jungle. Spelers kunnen eindelijk de hand leggen op deze nieuwe uitbreiding, die voor het eerst werd aangekondigd op BlizzCon in november 2023.

Vessel of Hatred zal beschikbaar zijn als DLC voor Diablo IV op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. Het bevat cross-play op alle platforms, zodat spelers alleen of in co-op het lot van Neyrelle kunnen ontdekken, die zich in de dichte jungle van Nahantu heeft gewaagd, waar het kristal zich bevindt dat Mephisto gevangen houdt.

Nahantu, de nieuwe speelbare regio in Diablo IV met Vessel of Hatred



Diablo 4 Vessel of Hatred Pre-order Bonussen: Wat is inbegrepen?

Diablo IV Vessel of Hatred wordt geleverd in 4 edities: Expansion Pack (basisgame + DLC), Standard, Deluxe en Ultimate Edition. Elk brengt extra game-inhoud, afhankelijk van de editie, inclusief nieuwe Huisdieren, Cosmetica, Rijdieren en meer. De Ultimate Edition bevat Natalya’s Huisdier, het Nahantu Unearthed Armor-pakket en meer.

Pre-order bonussen zijn direct beschikbaar, maar spelers moeten de “Faithful Companion Priority Quest” voltooien om de huisdieren te ontgrendelen. Sommige bonussen zijn specifiek per editie, zoals het Natalya-huisdier in de Ultimate Edition.

Diablo IV: Vessel of Hatred Spelversies



Spiritborn Vaardigheden: De Vier Bewakers Meesteren

De 4 Bewakers van de nieuwe Spiritborn-klasse stellen spelers in staat te experimenteren met een meer vloeiende klasse, die verschillende rollen kan vervullen dankzij de verschillende vaardigheden van de 4 Bewakers. Spelers kunnen kiezen tussen DPS, Tank of Debuffer.

De 4 Bewakers zullen verschillen in unieke vaardigheden en aanvalsstijlen, die ook gemixt kunnen worden om hybride klassen te creëren. Ideaal voor persoonlijke speelstijlen, hier zijn de kenmerken van elke Bewaker:

  • Jaguar: Vuur-schade en Meervoudige Aanvallen
  • Adelaar: Elektriciteitsschade en Behendigheid
  • Gorilla: Fysieke Aanvallen en Verdediging
  • Duizendpoot: Gifschade en Verzwakken


Nahantu Verkennen: Nieuwe Regio’s en Uitdagingen

Nahantu is het nieuwe speelbare gebied dat is geïntroduceerd met de Vessel of Hatred DLC. Deze nieuwe toevoeging aan Diablo IV brengt een jungle vol mysteries en gevaren, waar spelers kunnen experimenteren met de nieuwe Spiritborn-klasse.

Met een junglethema-gebied dat spelers uitdaagt met felle nieuwe vijanden en bazen, is er ook endgame-content voor hardcore-spelers, waaronder de co-op eindgame-dungeon Dark Citadel en de tijdsaanval-dungeon Kurast Undercity.

Nahantu-kaart van de nieuwe regio in Diablo IV met de Vessel of Hatred DLC



Nieuwe functies in Vessel of Hatred: Wat het onderscheidt

Vessel of Hatred is de eerste echte uitbreiding voor Diablo IV, die zich onderscheidt van eerdere, meestal cosmetische DLC’s, en iets biedt waar velen op hebben gewacht. Met name een nieuwe spelregio die het verhaal van Diablo en Sanctuary verder uitbreidt, terwijl het ook een nieuwe speelbare klasse introduceert en de 4 beschikbare huurlingen.

De Spiritmaster is zeker een van de belangrijkste toevoegingen in Vessel of Hatred, waardoor spelers kunnen experimenteren met een vloeiende klasse die vier Bewakers beheert, die elk verschillende rollen vervullen in speelschema’s. Deze klasse zal ongetwijfeld bijzonder leuk zijn om te gebruiken, vooral in de nieuwe kerkers, evenals bij het confronteren van nieuwe vijanden en bazen in de jungle van Nahantu.

Huurlingen nu beschikbaar in Diablo IV: Vessel of Hatred



Bekijk de nieuwste trailer: Een voorproefje van Vessel of Hatred

Het Diablo-team nodigt ons uit om de nieuwe trailer voor Diablo IV: Vessel of Hatred te bekijken. De nieuwe DLC van Blizzard’s actie-RPG neemt ons mee naar de gevaarlijke en mysterieuze Nahantu Jungle en introduceert de nieuwe Spiritborn-klasse.

Spelers kunnen profiteren van de veelzijdigheid van de 4 Bewakers van de Spiritborn-klasse en ook ontdekken welk lot Neyrelle te wachten staat in de jungle. De trailer benadrukt ook de uitdagingen voor hardcore-spelers, met nieuwe kerkers en de mogelijkheid om de 4 nieuwe huurlingen in te huren die beschikbaar zijn met de DLC.



Waarom Diablo IV: Vessel of Hatred een uitbreiding is die je niet mag missen

Vessel of Hatred, dat op 8 oktober 2024 wordt gelanceerd, vertegenwoordigt een langverwachte uitbreiding voor Diablo IV die eindelijk nieuwe game-inhoud brengt. Het pakt enkele van de kritiekpunten aan over het gebrek aan content en biedt een nieuwe ervaring voor zowel langdurige fans als nieuwe spelers.

Vessel of Hatred introduceert niet alleen een nieuwe game-ervaring met de Spiritborn-klasse en nieuwe Runenwoorden, maar biedt ook een nieuw verhaal in de wereld van Sanctuary, dat zowel serie-veteranen als nieuwkomers zal aanspreken. Deze nieuwe uitbreiding belooft door spelers gevraagde functies te brengen en zet een voorbeeld voor toekomstige updates.



ONTDEK HET LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES OVER NIEUWE GAMES BIJ CDKEYNL

Download de gratis CDkeyNL Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.
Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van CDkeyNL te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow


MEER RELEVANTE ARTIKELEN